PressCenter Pregateste-te sa fii sedus: GUESS SEDUCTIVE HOMME Pregateste-te sa fii sedus: GUESS SEDUCTIVE HOMME
Este sexy si sofisticat. increzator si indraznet. Ludic si fermecator.
Barbatul GUESS este un jucator legendar cu un stil propriu, inconfundabil.

Coty Beauty se bucura sa prezinte cel mai nou parfum pentru barbati din inovatorul portofoliu de parfumuri GUESS: GUESS Seductive Homme. GUESS Seductive Homme este conceput pentru barbatul increzator, sexy, cu spirit liber si sofisticat. Magnetismul sau innascut si sarmul ludic sunt calitatile lui de baza… si il fac irezistibil. Marca GUESS a fost intotdeauna teritoriul femeii seducatoare, iar barbatul GUESS este singurul care o poate cuceri –
charisma lui redefineste notiunea de “sexy” prin increderea in sine, care inspira indrazneala, si prin simtul aventurii, care te ademeneste.

“GUESS Seductive Homme marcheaza prima noastra colaborare cu Coty in materie de parfumuri barbatesti si este a treia lansare de anul acesta”, spune Paul Marciano, CEO si cofondator al Guess? Inc. “De la sticla masculina si rafinata pana la ingredientele calde, care provoaca dependenta, parfumul GUESS Seductive Homme reuseste sa surprinda caracterul barbatului GUESS. Este o lansare foarte importanta pentru noi, pentru ca avem sentimentul ca acest parfum va placea barbatilor care sunt deja familiarizati cu brandul, dar ca va atrage si noi clienti.”
Atunci cand au creat GUESS Seductive Homme, parfumierii Firmenich – Frank Voelkl si Ilias Ermenidis – au imaginat o aroma masculina coplesitoare, care sa puna in valoare sex appeal-ul legendar al marcii GUESS. Barbatul care poarta GUESS Seductive Homme iti atrage atentia prin increderea in sine de neclintit si prin farmecul care te intriga. Senzualitatea lui isi gaseste pereche doar in pofta de viata pe care o are … si in farmecul pe care femeile il exercita asupra lui.

Notele de top ale GUESS Seductive Homme combina elemente neasteptate: cardamom intepator, pulpa de mandarina revigoranta si piper roz exotic. Inima parfumului este tandra ca insusi barbatul care il poarta, cu note de orhidee vanilata, frunze de violeta si vetiver luxos. Un soi de iarba salbatica tropicala cu radacini surprinzator de adanci, vetiverul emana o aroma distinctiva, calda si senzuala, care adauga exact nota de sofisticare sexy si de textura de care acest parfum avea nevoie.

Odata ce parfumul se asaza, notele calde si seducatoare raman pe piele: lemn de chihlimbar, lemn de santal cremos, patchouli si mosc. Rezulta un parfum Fougere oriental-lemnos, o declaratie sexy de masculinitate coplesitoare.

Note de varf: cardamom, pulpa de mandarina, piper roz
Note centrale: orhidee vanilata, frunze de violeta, vetiver
Note de baza: ambra, lemn de santal, mosc, patchouli

Gama GUESS Seductive Homme va include variante de apa de toaleta de 100 ml, 50 ml si 30 ml, gel de dus de 200, balsam dupa ras de 75 ml, deodorant stick si body spray.

Campania publicitara pentru GUESS Seductive Homme, realizata de fotograful de moda Alix Malka, ne deschide o usa catre lumea romantica, fermecata, a barbatului GUESS. Machetele pentru print se concentreaza asupra senzualitatii ludice a modelului GUESS Luca Loy, care a mai aparut si in Campania GUESS Seductive alaturi de ambasadoarea marcii, captivanta Alyssa Miller. Privirea intensa si fierbinte a lui Loy este expresia sex appeal-ului legendar si inimitabil asociat cu marca GUESS. Fotografiat in stralucitorul Malibu, California, Loy il seduce pe privitor, din imbratisarea in care il inlantuie uimitoarea Leticia Zuloaga, nou-venita in randul faimoaselor ambasadoare GUESS.

In incitanta campanie TV, asistam la preludiul care precede momentul pasional surprins in vizualul pentru print. Abia trezit dupa o noapte alaturi de femeia GUESS, Luca isi pulverizeaza parfumul GUESS Seductive Homme. in oglinda zarim si fundalul, unde superba Leticia inca doarme, dar urmeaza sa fie trezita de parfumul irezistibil, provocator. Aroma puternica si masculina o atrage catre Luca, reaprinzand pasiunea, iar jocul seductiei dintre cei doi reincepe.
Ca si parfumul, sticla lui GUESS Seductive Homme este fara indoiala masculina. Forma sticlei aminteste intr-un mod subtil de fizicul puternic al barbatilor. Capacul este robust, din metal greu cu un finish satinat. inchiderea magnetica sugereaza puterea de atractie a barbatului GUESS, iar gulerul lucios evidentiaza logo-ul marcii. Modelul imprimat pe baza sticlei trimite la luxul rafinat al curelelor ceasurilor GUESS. Parfumul este transparent, de o culoare metalica si totusi calda, iar celebrul logo triunghiular GUESS de pe cutie completeaza acest ambalaj de lux, sofisticat.

Gama GUESS Seductive Homme
Apa de toaleta 100 ml, 293 lei
Apa de toaleta 50 ml, 243 lei
Apa de toaleta 30 ml, 190 lei

Disponibila incepand din noiembrie 2011 in magazine selectionate de GUESS: magazine universale, lanturi de parfumerie si pe guess.com - guessparfums.com -

Despre Coty.Inc
Coty a fost infiintata la Paris in 1904 de François Coty, considerat fondatorul industriei moderne a parfumurilor.
Astazi, Coty Inc. este recunoscuta ca lider mondial in industria de frumusete avand vanzari nete anuale de aproape 4 miliarde de dolari. Condusa de un spirit antreprenorial, pasiune, inovatie si creativitate, Coty Inc. si-a dezvoltat un portofoliu de neegal de brand-uri cunoscute si distribuie produsele sale inovatoare in 90 de piete la nivel mondial.
Portofoliul de produse Coty Prestige este distribuit in magazine renumite printre care: Balenciaga, Bottega Veneta, Calvin Klein, Cerruti, Chloé, Chopard, Davidoff, Jennifer Lopez, Jil Sander, JOOP!, Karl Lagerfeld, Kenneth Cole, L.A.M.B. fragrance by Gwen Stefani, La Voce by Renée Fleming, Lancaster, Marc Jacobs, Nikos, philosophy, Sarah Jessica Parker, Vera Wang, Vivienne Westwood si Wolfgang Joop.

Portofoliul de produse Coty Beauty este distribuit la scara mai larga si include: adidas, ASTOR, Baby Phat, Beyoncé Knowles, Celine Dion, Chupa Chups, David and Victoria Beckham, Esprit, Exclamation, Faith Hill, GUESS?, Halle Berry, Jovan, Kate Moss, Kylie Minogue, La Cross, Lady Gaga, Manhattan, Manhattan Clearface, Miss Sporty, Nautica, N.Y.C. New York Color, Nicole by OPI, OPI, Pierre Cardin¹, Playboy, Rimmel, Sally Hansen, Stetson, Tim McGraw, TJoy and Tonino Lamborghini.
Coty si Puig Fashion and beauty S.A. au semnat un parteneriat pentru distributia liniilor de parfum Nina Ricci, Carolina Herrera, Prada, Paco Rabanne, and Antonio Banderas in SUA si Canada.
Pentru mai multe informatii despre Coty Inc., vizitati www.coty.com

Despre GUESS.Inc
infiintata in 1981, GUESS a inceput ca o companie ce comercializa jeansi si de atunci a inregistrat un succes mare pe plan global. Astazi GUESS distribuie si comercializeaza colectii de haine pentru femei, barbati si copii precum si accesorii. De-a lungul anilor, imaginea GUESS a fost imortalizata in campanii inovatoare, de neuitat, care au facut cunosut brand-ul. GUESS este distribuit pe intreg teritoriul Statelor Unite si Canada magazine de specialitate, magazinele sale de retail si in magazinul online GUESS.com. GUESS are licenta pentru distributia produselor sale in America de Sud, Europa, Asia, Africa, Australia si Orientul Mijlociu. Pentru a afla mai multe informatii despre cum puteti cumpara online vizitati: www.guess.com

fashion moda beauty parfum guess seductive homme barbat seducator barbat parfum barbati barbati seductive seductive homme