PressCenter Afrodita Spa by Igiena - primul centru endermologic Afrodita Spa by Igiena - primul centru endermologic
Pe 11 decembrie 2009 a avut loc inaugurarea primului centru endermologic, Afrodita Spa by Igiena, situat pe Calea Dorobanti nr. 111 - 113, bloc 9 F, sector 1, Bucuresti. CU acest prilej expertii Igiena au prezentat tratamentele de care vor beneficia clientii salonului Afrodita SPA by Igiena si aparatele de infrumusetare cu care acestia lucreaza pentru a obtine efecte miraculoase, eficiente atat pentru femei, cat si pentru barbati.

Pentru efecte rapide de slabire si tonifiere, ULTRATONE Futura Pro este un aparatul potrivit, intrucat foloseste cel mai nou si mai revolutionar concept atat pentru terapii corporale cat si faciale. Efectul de scadere in centimetri este datorat eliminarii fluidelor in urma tratamentelor corporale bazate pe stimularea puternica a muschilor. ULTRATONE Futura Pro tonifica musculatura si are efect de lifting asupra bustului. Sistemul poate combina tratamente pentru 6 zone ale corpului individual sau simultan si este ideal si recomandat ca tratament post natal.

Tratementul facial cu ULTRATONE Futura pro reprezinta o alternativa eficienta la liftingul chirurgical, pentru ca reduce ridurile din profunzime si tonifica pielea. Astfel tenul isi recapata luminozitatea si aspectul tanar, proaspat.

LPG, cel mai cunoscut specialist mondial in Endermologie, a creat Liftmassage - un tratament anti-age patentat, realizat special pentru pielea delicata a fetei, gatului si a decolteului. Prin generarea unei stimulari intense si placute, manipolurile LPG lift trezesc celulele latente si stimuleaza productia naturala de colagen si elastina. Instantaneu, aceasta stimulare unica produce un efect de lifting vizibil: pielea este mult mai stralucitoare, ridurile sunt netezite, iar conturul fetei este refacut si mult mai intins. Pentru efecte vizibile tratamentul Liftmassage este recomandat in 1-2 sedinte pe saptamana timp de doua luni. Noile tratamente a la carte includ:

Tratament de lifting al ochilor: 20 min
Genereaza un look tineresc, proaspat.

Tratament ce activeaza stralucirea pielii
: 30 min
Reinvie tenurile lipsite de vitalitate, terne.

Tratament de regenerare si lifting celular: 40 min
Revitalizeaza activitatea celulara si confera fermitate fetei, gatului si decolteului.

Secretul unui corp mai suplu se afla cu LPG, chiar in inima adipocitelor. Studiile au aratat ca Lipomasajul activeaza adipocitele prin receptorii lor ß pentru a declansa lipoliza (eliberarea grasimilor). Lipomasajul stimuleaza de asemenea fibroblast-urile, distruge acumularile de grasime, netezeste aspectul de “coaja de portocala” al pielii si mareste schimbul de fluide. Astfel Lipomasajul imbina tehnologia de ultima generatie si practicienii experimentati, bine antrenati, pentru a obtine atat slabirea, sculptarea cat si conturarea siluetei dorite. Pentru barbati, Lipomasajul este foarte eficient pentru fermitatea soldurilor, a abdomenului si a pieptului.

tratament LPG

Programul Lipomassage urmareste urmatoarele etape:
Lipo-foto
Evaluarea fotografica indica cu precizie zonele cu probleme sub efectul gravitational.
Lipo-evaluare
Examinarea orizontala analizeaza tesutul adipos pentru a determina strategia tratamentului.
Lipo-zonare
Schematizarea strategiei de tratament si a zonelor cu probleme pe costumul LPG.
Lipo-izolare
Pozitionarea in repaus cu contractii intermitente ale muschilor separa straturile tesuturilor pentru a tinti cu precizie grasimile.
Noile tratamentele ce se pot realiza cu programul Lipomassage sunt:

Tratament expert celulita: 35 min
Actioneaza direct asupra celulitei, netezeste aspectul inestetic de coaja de portocala si imbunatateste vizibil calitatea pielii.

Tratament endermo detox: 35 min
Actioneaza direct asupra tesuturilor congestionate pentru a revitaliza circulatia sangelui, eliminarea toxinelor si slabirea corpului.

Tratament endermo-drenare pentru picioare obosite: 20 min
Decongestioneaza tesuturile, ajuta microcirculatia si reduce inflamarea gleznelor.

Tehnologia exclusiva Lipomasajul si Liftmasajul pot fi efectuate doar cu aparatul LPG Cellu M6 Keymodule.
LPG Cellu M6 Keymodule
LPG Cellu M6 Keymodule
Pentru a castiga lupta cu celulita, Afrodita SPA by Igiena este dotata cu aparatul techniSPA de la GUINOT Institut de Paris cu care se pot realiza tratamente de lipo-dermo-aspiratie. Pentru a asigura o silueta zvelta aparatul Guinot are trei programe:

Sparge celulita - Lipo-Sculpting
In timp ce manipolul aluneca peste contururile corpului, exercita un masaj relaxant subdermal, care intinde si ruleaza pielea.
Dizolva Celulita - Ionizare
Ionizarea ajuta ingredientii activi anticelulitici din gel sa fie pentrati in profunzime. Acest proces ajuta la “dizolvarea” la nivel celular a celulitei.
Dreneaza Toxinele - Stimulare
Cu ajutorul manipolului se stimuleaza usoare contractii musculare care ajuta la drenarea toxinelor si a depozitelor de toxine, tonifica tesutul si stimuleaza fluxul de oxigen.

Centrul Afrodita Spa al S.C.M. Igiena reprezinta primul centru de remodelare corporala dotat dupa ultimele standarde si tehnologii endermologice in care cleintela va beneficia de consiliere si diagnoza personalizata in functie de obiectivele de frumusete.

S.C.M. Igiena a fost infiintata in anul 1949 si la momentul respectiv avea 130 de angajati, la 30 septembrie 1973 cooperativa ajunsese la un numar de 195 de saloane in care lucrau 5.426 de angajati, dintre care 4.568 erau direct implicati in activitatea de profil. S.C.M. Igiena are 70 de spatii si un personal de 1.000 de lucratori. Este castigatoare a numeroase premii, trofee, medalii si diplome la competitii din mai multe tari.
 

 


afrodita spa spa tratament LPG celulita slabire chirurgie lifting ultratone guinot terapie igiena
 


« Articol precedent: Cadourile vin cu renii la Fashionlab.ro Articol urmator: Curs de make-up profesional la Cluj-Napoca »