PressCenter Bijuteriile STEFANEL completeaza fiecare look

Anul 2014 este unul al experimentelor, al culorii si al abordarii de noi stiluri. O tinuta poate deveni fabuloasa cu accesoriile potrivite, iar bijuteriile din acest sezon au aceasta putere. Bijuteriile STEFANEL completeaza fiecare look, pentru a accentua atitudinea femeii Stefanel - eleganta si in tendinte. Astfel, pentru a oferi un detaliu stralucitor fiecarei tinute, o atentie speciala este acordata de echipa STEANEL bijuteriilor fabricate in Italia, din materiale naturale precum lemn, rafie, sticla si rasini, in culorile colectiei.

Brandul de origine italiana STEFANEL s-a nascut in 1958, iar amploarea dezvoltarii businessului din cei peste 50 de ani de când activeaza pe piata de fashion retail se datoreaza faptului ca produsele STEFANEL sunt expresia celor mai inalte standarde de calitate si inovatie. Iar rafinamentul si eleganta italiana sunt repere pe care STEFANEL le respecta cu strictete.
STEFANEL a intrat pe piata din România in 1991, intr-un moment in care niciun alt retailer de moda strain nu era prezent pe piata locala.

 

 


stefanel accesorii bijuterii stil bijuterii stefanel
 


« Articol precedent: Ce spune menstruatia despre sanatatea ta Articol urmator: Four Layer facial – prima alegere a profesionistilor »