PressCenter BIOSILK – Atingere de matase BIOSILK – Atingere de matase

Sensiblu si Beauty One lanseaza noua gama de produse profesionale pentru ingrijirea parului – Biosilk. Toate produsele Biosilk au la baza proteine de matase si extracte botanice, care hidrateaza, revitalizeaza si ofera stralucire pentru fiecare tip de par.

Avand drept slogan “Rasfata-ti parul cu o atingere de matase”, gama Biosilk raspunde fiecarei dorinte, de la bucle bine definite la par drept si stralucitor. Sistemele de ingrijire Biosilk combina tehnologii americane avansate cu matase naturala pura care patrunde in cele 3 straturi ale firului de par, reparand zonele uscate si sigiland cuticula. Impreuna cu extractele botanice, asigura o stralucire incredibila si protectie impotriva razelor solare UVA/ UVB, temperaturilor extreme si a umiditatii.

"Am imbogatit portofoliul Sensiblu cu un nou brand de ingrijire profesionala a parului ca raspuns la asteptarile si solicitarile clientelor noastre. Ne bucuram ca avem oportunitatea sa le oferim Biosilk, pentru ca acesta se distinge puternic de alte produse, prin calitatea deosebita a formulelor. Suntem foarte increzatori in acest nou brand si suntem siguri ca va fi foarte bine primit." a declarat Dan Nicolescu, Director de Marketing Sensiblu.

Evenimentul de lansare organizat de Sensiblu si Beauty One l-a avut ca invitat special pe Art Director-ul Farouk Systems, Rocky McCormick. Acesta, alaturi de hair-stylistul Gina Aron, trainer international Beauty One, au pus in valoare calitatile liniei de ingijire profesionala, demonstrand cum proteina de matase din Biosilk repara, hidrateaza si ofera stralucire. Rocky McCormick, Art Director Farouk Systems, cea mai mare companie producatoare de produse profesionale pentru ingrijirea parului si ustensile pentru coafat din SUA, a impartasit celor prezenti din cunostintele si experienta sa.

Care este secretul Biosilk pentru un par sanatos si stralucitor? Matasea, ingredient ce contine 17 din cei 19 aminoacizi ai firului de par, creand o afinitate puternica, care repara, protejeaza si revitalizeaza. De asemenea, printr-o actiune din interior spre exterior, matasea fortifica firul, oferindu-i mai multa textura si volum. In plus, matasea este singura fibra din lume mai rezistenta decat otelul si singurul ingredient cu gradul de hidratare de 3 ori mai mare decat greutatea sa. Printr-o actiune din interior spre exterior, matasea fortifica firul de par.

Cum asigura Biosilk o stralucire incredibila si de durata? Molecula de matase continuta de produsele Biosilk are o structura triunghiulara care repara zonele deteriorate si imbraca firul de par oferind astfel o stralucire tridimensionala.
Produsele profesionale Biosilk sunt disponibile incepand cu 1 septembrie 2012 in farmaciile Sensiblu selectionate.

Rasfata-ti parul cu produsele din noua gama Biosilk si ofera-i tot ce are nevoie pentru a straluci de sanatate: protectie, hidratare, rezistenta si o atingere de matase.

Despre Sensiblu:
Recunoscut anul acesta pentru a treia oara ca SUPERBRAND, Sensiblu este de peste 15 ani lider pe piata de sanatate si frumusete din Romania, fiind cea mai mare retea de farmacii. Propunerea unica a Sensiblu, adresata pacientilor si clientilor celor 400 de farmacii din peste 70 de orase, este imbinarea intre solutiile pentru o viata sanatoasa si cele pentru frumusete si stare de bine. Pentru mai multe informatii vizitati site-ul www.sensiblu.com.

Despre Beauty One:
Beauty One este unul dintre cei mai importanti importatori si distribuitori de produse cosmetice profesionale si echipamente pentru salon. Pe langa Biosilk, in portofoliul Beauty One se regasesc branduri precum CHI, Bruno Vassari, Label M, Eximia , Termosalud si Decomedical. Pentru mai multe detalii vizitati site-ul www.beautyone.ro

fashion beauty fashionandbeauty.ro sensiblu beauty one biosilk sensiblu beauty one matase matase naturala ingrijirea parului extracte botanice protectie solara hidrateaza

« Articol precedent: The Public Advisors - voluntarul de PR pentru INSPIRED Concurs de Idei Articol urmator: Un an de sanatate si preventie a cancerului la san cu Donna Medical Center »