PressCenter Militari Shopping BLACK FRIDAY se tranforma in distractia de weekend la MILITARI SHOPPING!

Militari Shopping se alatura promotiilor de Black Friday intr-un mod original, rasplatindu-si clientii cu un eveniment special, vineri, 28 noiembrie, incepand cu ora 17.00. Nu vor lipsi ofertele speciale, dar si distractia, astfel incat toata familia are de castigat!

Magazinele din cadrul galeriei vor oferi cu aceasta ocazie reduceri importante, de pana la 70%, magazine precum C&A, Camaieu, Domo, Hervis, H&M, House of Art, Jysk sau Noriel. Reducerile sunt valabile in limita stocului disponibil, unele se refera strict la data de 28 noiembrie, altele se prelungesc tot weekend-ul.

Cei mari sunt ocupati sa alerge dupa cele mai bune oferte, dar cei mici nu au fost uitati! ii asteapta distractii pe gustul lor, surprize dulci, concursuri, baloane si face paiting. Iar pentru o seara cu adevarat norocoasa, cele mai inspirate costume de pisici negre vor fi premiate si aplaudate la scena deschisa.

Intrarea este libera, iar vizitatorii vor avea parte de inca un moment special - concertul sustinut de Alexia si Dima din La La Band, trupa de muzica pop cu mare succes la publicul tanar din Romania.

Pentru lista completa de reduceri va rugam accesati: http://bit.ly/BlackFriday-MS

Despre Militari Shopping
Centrul comercial Militari Shopping a fost lansat in anul 2009, fiind gandit ca un spatiu perfect pentru shopping, adaptat nevoilor si preferintelor romanilor. in scurt timp a devenit un centru de interes, clientii venind aici din intrega capitala dar si din localitatile din vestul Bucurestiului. Dezvoltat pe un teren de peste 200.000 mp, centrul comercial dispune de o suprafata inchiriabila de 53.100 mp si de 2.500 locuri de parcare.
Printre retailerii de renume, in Militari Shopping, clientii pot gasi marci precum Decathlon, H&M, Auchan, C&A, BebeTei, Imaginarium, Camaieu, Toyplex, Humanic, Maxi Pet, Hervis, NewYorker, Deichmann, dm, Media Galaxy, KFC, Praktiker sau Domo.
Militari Shopping a fost dezvoltat si se afla in proprietatea Land Development Proiect SRL, parte a grupului Atrium European Real Estate Limited. La inceputul anului 2011 compania Atrium era activa in 11 tari din Europa Centrala si de Est, detinand 154 de proprietati imobiliare cu o valoare totala pe piata de aproximativ 2,2 miliarde de euro. Din anul 2008 compania este listata la bursa din Viena, iar din 2009 si la bursa din Amsterdam, avand o valoare capitalizata la sfarsitul anului 2009 de 1,75 miliarde de euro.

black friday militari shopping shopping reduceri promotii oferte speciale

« Articol precedent: Antibioticele naturale din camara ta Articol urmator: Raceala, gripa sau viroza – cum facem diferenta? »