PressCenter BODY MIND SPIRIT FESTIVAL 1-3 APRILIE SALA PALATULUI BUCURESTI BODY MIND SPIRIT FESTIVAL 1-3 APRILIE SALA PALATULUI BUCURESTI
BODY MIND SPIRIT FESTIVAL 1-3 APRILIE
SALA PALATULUI BUCURESTI

INTRAREA LIBERA !

Vrei sa scapi de stres in cateva minute ? Sau iti doresti sa slabesti ? Vrei sa descoperi ultimele tendinte in materie de suplimente nutritive? Sau pur si simplu ti-ar placea sa
realizezi cat de puternic esti din punct de vedere mental ? Sau poate ar fi interesant sa afli cum sa-ti gasesti sufletul pereche sau cum sa ai o comunicare mai buna cu cei din jur ?
Invata cum sa-ti construiesti acasa un mini spa, gaseste calea catre fericire sau imbunatateste-ti cariera.
De la produse naturiste si cosmetice la fitness si dezvoltare personala, in cadrul Body Mind Spirit Festival exista cate ceva pentru fiecare vizitator interesat de un stil de viata mai sanatos si mai implinit.

Fie ca esti in cautare de informatii sau de inspiratie Body Mind Spirit Festival te invita sa-ti stimulezi mintea, sa-ti revitalizezi corpul sis a-ti implinesti sufletul.

Toate acestea cu expozanti de top, traineri de inalta tinuta, asociatii sportive de renume si artisti talentati.
Vino si tu pe 1-3 aprilie la Body Mind Spirit Festival pentru a-ti lua portia de sanatate, relaxare si echilibru !

www.bodymindspiritfestival.ro
 

 


 


« Articol precedent: Colectia "Star Elegance " by Darin Salman anunta deschiderii magazinului D'style Articol urmator: DallesGo! incep inscrierile la cursurile profesionale de PR »