PressCenter Brandul Bracher Emden, disponibil acum, si in Romania!

Bracher Emden se numara printre cele mai recente branduri ce si-au facut aparitia pe piata romaneasca.
Nascut in urma cu 10 ani intr-un magazin obscur din Covent Garden, brandul britanic de lux , de astazi, a trecut de la simple posete din piele, la crearea unor adevarate “eye-catching pieces”, unice, surprinzatoare, care innobileaza astazi, bratele unora dintre cele mai frumoase, celebre si pline de stil femei din lume.
Drumul acestui brand de accesorii si al acestei povesti de succes a fost la fel de “colorat, geometric si sinuos” ca si produsele pe care le creeaza de o decada.
Inca de la primele colectii, designerul brandului , Richard Emden, a starnit interesul criticilor de moda si al publicului , acestia apreciindu-i atat interpretarea strucurala, tehnica manuala, cat si usurinta cu care a jonglat atunci cand a inserat mici elemente masculine, oferind, la final, un produs de lux, incontestabil feminin.

Alaturand particularitatilor deja existente ale produselor precum: stratificarea si aplicatiile, noi metode precum: gravura cu laser si embosarea, Bracher Emden reuseste sa ramana drept unul dintre cele mai prestigioase branduri de accesorii de lux.

Acestui brand independent i s-a oferit onoarea de a fi expus in vitrina principala a iconicului lant de magazine Selfridges din Londra, cat si a cunoscutului magazin Henri Bendel din New York, ceea ce a confirmat inca o data, valoarea intrinseca a brandului, incluzand aici, creativitatea si unicitatea accesoriilor. De asemenea, Bracher Emden a avut numeroase colaborari cu designeri celebri sau branduri foarte cunoscute, in cadrul Fashion Week –London sau New York, dintre cele mai recente amintind :Wedding Collection, alaturi de Swarovski sau Fall/Winter 2013 Collection, in colaboare cu celebrul designer de origine indiana, Bibhu Mohapatra, in cadrul FW-New York!

Un mare succes al brandului l-a constituit colaborarea cu Clinique, la aniversarea a 40 de ani de la lansarea pe piata a parfumului Aromatics Elixir, cand brandul a conceput un clutch glam, cu un desen floral, embosat pe piele si subtil, asa cum era si parfumul.

Pentru 2013, brandul a introdus intr-un mod generos , culorile intense, tonurile de rosu vibrant si nuantele de violet, completand astfel, formele inedite ale clutchurilor realizate din piele fina de oaie, combinata cu piele de picior de strut sau piele de sarpe. Intreaga colectie ofera prin designul unic al brandului, o versatilitate aproape clasica, ceea ce permite ca poseta sa fie purtata atat la o tinuta casual, cat si la un cocktail pretentios.
Clutch-urile Bracher Emden sunt astazi, practic, “ semnatura” multor vedete de la Hollywood care au facut o adevarata pasiune pentru ele. Dita Von Teese, Rihanna, Beyonce, Eva Longoria sunt cateva dintre celebritatile care si-au facut aparitia fie la evenimenele Red Carpet , fie pe strada , in timpul zilei, cu posete din colectiile brandului!
Clutchurile Bracher Emden sunt disponibile acum si in Romania, in exclusivitate, pe portalul de shopping de lux, Wardrobe-b.ro

Bracher Emden Clutch brand britanic fashion Rihanna Beyonce Dita Von Teese Eva Longoria Swarovski Wardrobe-b piele sarpe piele picior strut.

« Articol precedent: D-Pigment - Eau Thermale Avene un produs special pentru pete pigmentare Articol urmator: Lollo Mix »