PressCenter BSB Craiova BSB a inaugurat la Craiova cel de-al 17-lea magazin din Romania

Planul de extindere pe care retailer-ul grec de moda, BSB, l-a avut pentru 2014 s-a incheiat saptamana trecuta cu deschiderea celui de-al 17-lea magazin din Romania, respectiv primul magazin din Craiova.

Incepand din 28 noiembrie 2014, BSB raspunde dorintelor iubitoarelor de moda din Craiova si inaugureaza primul magazin de aici, la parterul centrului comercial Electroputere Parc. Inca din prima zi, doamnele au fost intampinate cu surprize si promotii speciale pentru ca experienta lor de shopping BSB sa fie intr-adevar unica. Evenimentul de lansare a fost marcat de prezenta manechinelor vii in vitrina noului magazin, de muzica live si sampanie insa, vedeta zilei a fost colectia toamna-iarna 2014-2015 semnata BSB.

Sloganul “Point of you”, sub care brand-ul a cucerit simpatia publicului feminin inca de la deschiderea primului magazin BSB in Romania, defineste, prin excelenta sezonul acesta, spiritul femeii urbane, active si preocupate sa se puna in valoare fara a-si pierde libertatea de miscare si naturaletea. Tinutele BSB o vor insoti de la intalnirile oficiale din timpul saptamanii pana la petrecerile sofisticate sau plimbarile in natura din weekend. Ba mai mult, versatilitatea designului ii vor permite sa adapteze piesele de baza ale colectiei indiferent de stilul abordat.

Dupa 34 de ani de activitate pe piata internationala a retail-ului de moda pentru femei, BSB este astazi prezent cu peste 100 de magazine proprii in Grecia, Romania, Turcia, Marea Britanie, Rusia, Bulgaria, Liban, Cipru, Albania si Egipt, iar tara noastra se afla pe primul loc ca valoare a investitiilor retailer-ului, dupa Grecia.

 

 


BSB magazin magazin BSB moda retailer de moda design
 


« Articol precedent: Un par hidratat Articol urmator: Fotoregenerarea cu LED: terapia multibeneficii pentru ten »