PressCenter Bucuria cumparaturilor si a cadourilor de iarna incepe la Bucuresti Mall!

Vizitatorii Bucursti Mall, primul centru comercial modern din Romania, sunt asteptati sa petreaca clipe de poveste in preajma sarbatorilor de iarna, sa descopere cadourile pregatite sub brad, sa se intalneasca cu Mos Craciun, intr-o atmosfera de basm cu vin fiert, colinde, bomboane de ciocolata si premii surpriz?.

Bucuria cumparaturilor este si mai mare intrucat pana pe 6 ianuarie, cumparaturile de 300 Ron vor garanta participarea la marea tombola. Zilnic, clientii vor primi cadouri instant, iar in Ajunul Craciunului, cel mai norocos va castiga o garderoba completa in valoare de 10.000 Ron pe care sa si-o aleaga din magazine impreuna cu un fashion stylist. Garderoba de 10.000 de ron va fi oferit? cu sprijinul a 11 magazine partenere: Champion, Debenhams, Lee Cooper, Depot96, Tommy Hillfiger, Intersport, Leonardo, Marks&Spencer, Collective, Lacoste, Gant.

”Pentru romani sarbatorile de iarna sunt cel mai mare prilej de a oferi cadouri celor dragi, asa ca, in week-end-ul 14-16 decembrie, venim in sprijinul lor cu discount-uri speciale si extra promotii. De asemenea, articolele de sezon se vor gasi si la targul de Craciun amplasat in parcare unde comerciantii au pregatit deja cele mai bune optiuni pentru un cadou perfect”, a declarat Roxana Dumitru, Director Marketing Anchor Grup.

Pentru mai multe informatii va asteptam pe pagina de Facebook Bucuresti Mall si pe site-ul Bucuresti Mall.

fashion beauty fashion and beauty bucuresti mall mos craciun cadouri sub brad brad sarbatorile de iarna

« Articol precedent: STACCATO sustine designerii romani la Gala AVANPREMIERE 11 Articol urmator: Tolba Mosului se deschide in Plaza Romania! »