PressCenter Camasi in tendinte pentru petrecerile acestui sezon, accesorizate cu cel mai chic papion

Atelierul Gabriel Bespoke, boutique-ul premium care ofera consultanta stilistica ?i realizeaza cama?i pe comanda, personalizate pana in cel mai mic detaliu, propune cateva modele care completeaza perfect tinutele pentru petrecerile acestui sezon. In aceasta iarna, camasile vin accesorizate cu cel mai chic cadou – un papion Mon Papion.

Camasa uni, neagra sau alba, pentru o tinuta simpla, dar cu stil

Pentru cei care vor sa impresioneze prin eleganta, Gabriel Bespoke propune camasa uni, alba sau neagra, cu guler wing, pentru papion. Papionul poate fi asortat sau intr-o culoare contrastanta, pentru un look nonconformist. Confectionata din bumbac egiptean 100%, in combinatie cu un papion stylish, camasa va deveni cu usurinta un item peste care nu poti trece cu vederea.

Carouri indraznete, pentru petreceri de neuitat

Culorile contrastante si liniile geometrice sunt in tendinte in acest sezon. O astfel de camasa, accesorizata cu un papion clasic uni, va scoate orice tinuta din monotonie. Stilul si personalitatea pot fi transpuse in vestimentatie prin crearea unei camasi unicat.

“Domnii mai indrazneti pot opta pentru camasa in carouri, iar cei care prefera tinutele clasice, pot alege camasa uni. Indiferent de modelul ales, camasa potrivita, croita unicat, alaturi de un papion chic, nu te va lasa sa treci neobservat.”, spune Razvan Ionita, managerul Gabriel Bespoke.

Pentru domnii ce vor sa petreaca sarbatorile cu stil, Gabriel Bespoke ofera pana pe data de 16 decembrie, pentru orice camasa comandata, fie ca este vorba despre o camasa eleganta sau despre o camasa casual, un papion Mon Papion. Mai multe informatii despre oferta, gasiti la adresa http://gabrielbespoke.com/index.php/oferte-speciale-camasi-elegante.

Create manual, papioanele Mon Papion sunt facute cu cea mai mare atentie la detaliile cele mai fine. Fiecare papion este lucrat in numar limitat, din cele mai bune materiale. Impreuna cu o camasa unicat, realizata special pe masurile clientului, vor da clasa oricarei tinute pentru evenimentele acestui sezon.

Cei ce doresc sa apeleze la serviciile atelierului pot suna la numarul de telefon 0724 661 484. Mai multe informatii se gasesc pe site-ul www.gabrielbespoke.com.

fashion beauty fashion and beauty Gabriel Bespoke Mon Papion

« Articol precedent: Savureaza momentul tau Doncafe alaturi de Oana Cuzino, Iulia Vantur, Andreea Patrascu si Adela Popescu Articol urmator: IL PASSO face un nou pas in era digitala si sustine transmiterea live a Galei AVANPREMIERE 11 »