PressCenter Carduri cadou pentru indragostiti

Iubirea merita sarbatorita. Iar Sfantul Valentin este prilejul perfect. Cu aceasta ocazie La Bibliothèque lanseaza campania „Ai grija de iubirea ta”. Este vorba despre o colectie de cinci carduri cadou cu servicii de infrumusetare pentru indragostiti - pentru Ea, pentru El, pentru Doi. Cadorisitii se vor bucura de servicii de masaj, sesiuni de coafat, manichiura si pedichiura precum si de tratamente faciale.


Te asteptam La Bibliothèque. Cu un moment de relaxare si o carte buna. Ne gasesti pe strada Duiliu Zamfirescu, numarul 10.
Card cadou “Ai grija de iubirea ta - Pentru EA” - 140 ron (o sedinta de masaj de relaxare, o sesiune de coafat si spalat si o manichiura expres)
Card cadou “Ai grija de iubirea ta - Pentru EA+” - 255 ron (un tratament facial Vital Defence, o manichiura si o pedichiura SPA)
Card cadou “Ai grija de iubirea ta - Pentru EL” - 140 ron (o sedinta de masaj de relaxare, o sesiune de tuns si spalat si o manichiura expres)
Card cadou “Ai grija de iubirea ta - Pentru EL+” - 215 ron (un tratament facial Yon-Ka Men Express, o manichiura si o pedichiura SPA)
Card cadou “Ai grija de iubirea ta - Pentru DOI” - 440 ron (un tratament de relaxare cu pietre fierbinti, un tratament facial Yon-Ka Le Grande Clasique si 2 sedinte de manichiura SPA.)

 

 


sf valentin iubire la bibliotheque rasfat fashionandbeauty
 


« Articol precedent: Treci mai usor peste dezechilibrele hormonale cu ajutorul semintelor de canepa Articol urmator: Fondul de ten Infailible L Oreal Paris »