PressCenter Doutzen Elseve Oil Ce ar fi daca parul uscat ar descoperi nutritia extraordinara?

Pentru ca acest vis sa devina realitate, trebuie sa mergem mai departe de simpla hranire si sa patrundem in sfera extraordinara a Uleiurilor Naturale. Datorita experientei dovedite in domeniul Uleiurilor Naturale, laboratoarele L’Oreal Paris isi ating un tel suprem: sa obtina o formula de ingrijire extraordinara pe baza de uleiuri nutritive cu o concentratie perfecta in functie de nevoile fiecarui tip de par uscat, pe care sa il readuca la viata.

Nu suntem toti la fel cand ne referim la parul uscat. Unii au parul gras in timp ce altii au par uscat, foarte uscat sau deteriorat. Fibra capilara poate fi uscata de la natura sau poate deveni astfel. Cuticula unui fir de par uscat este neregulata si se poate exfolia. Astfel, parul devine mai uscat, tern, rebel si lipsit de stralucire.

Intregul ciclu de viata al firului de par este vizibil de la radacina pana la varf.
Daca parul se usuca, devine mai fragil si se deterioreaza. Cand parul creste, gradual, deteriorarea afecteaza fibra capilara pe toata lungimea sa cu diferite grade de deteriorare spre varfuri.

Hranirea parului nu este dependenta doar de anumiti agenti activi. Daca doar aplicati ulei pe suprafata fibrei capilare mai degraba acoperiti problema decat sa o rezolvati. Ideal, tratamentul incepe de la sampon care sa asigure protectia si nutritia necesare fara sa ingreuneze firul de par.

Suplimentar, nutritia poate fi marita cu celelalte produse din gama.

CELE 5 GRADE ALE DEGRADARII FIBREI CAPILARE
Par sanatos sau normal
Cuticula omogena
Cuticula neregulata
Cuticula detasata, cu rupturi in anumite zone
Cuticula semnificativ deteriorata

cuticula

CATIFELARE INFINITA
Parul moale si matasos aluneca printre degete.

DISCIPLINAT
Parul perfect disciplinat este usor de pieptanat.

STRALUCIRE EXCEPTIONALA
O stralucire incomparabila face parul sa radieze.

FLUIDITATE
Un par suplu este surprinzator la atingere!

PARUL USCAT POATE FI PERCEPUT IN MULTE FELURI, DAR TOATE FEMEILE VISEAZA LA O NUTRITIE EXTRAORDINARA DE VIS.

Samponul Nutri-Gold imbina puterea a 6 uleiuri extraordinare:

CELE MAI PRETIOASE ULEIURI EXTRAORDINARE SUNT ACUM IN SLUJBA PARULUI USCAT CARUIA II OFERA INGRIJIRE SI NUTRITIE INTENSA.
6 ULEIURI EXTRASE DIN FLORI RARE RENUMITE PENTRU BENEFICIILE LOR SPECIFICE.
Macese // Regenerare
Lotus // Catifelare
Musetel // Iluminare
Floare de tiara // Hidratare
In // Fortifiere
Floarea soarelui // Hranire

NUTRITIE INTENSA
Fara a ingreuna parul.

CATIFELARE INFINITA
FLUIDITATE SURPRINZATOARE LA ATINGERE
STRALUCIRE EXCEPTIONALA
SAMPON, BALSAM, MASCA, ULEIURI EXTRAORDINARE…
L’OReAL PARIS PREZINTA UN RITUAL COMPLET IN CARE ULEIURILE PRETIOASE ASIGURA INGRIJIREA DE CARE ARE NEVOIE FIBRA CAPILARA, IN FIECARE ETAPA A RITUALULUI DE FRUMUSETE.

Traiti experienta unui par sublim:

Noua gama de produse extraordinare de la L’Oreal Paris difera de liniile conventionale de ingrijire a parului prin actiunea lor mult mai eficienta asupra problemelor
parului uscat.
Cum? Asigurand fibrei capilare mai multa nutritie, incepand cu primul produs
al gamei: samponul.

Secretul formulei este bazat pe un echilibru intre ingrediente adaptat fiecarui tip de par uscat. Sunt combinati agenti de curatare, extracte de uleiuri si tehnologia speciala din spate.

gama nutri gold

UN ELIXIR DE NUTRITIE SI LUMINA
O textura fondanta care ofera doza perfecta de nutritie datorita tehnologiei speciale a gamei Extraordinare.
Parul este intens hranit,fara sa fie ingreunat.
SAMPONUL DEVINE CHEIA UNEI NUTRITII EXTRAORDINARE FARA SA INGREUNEZE PARUL.

ELSEVE ULEI EXTRAORDINAR SAMPON NUTRITIE DEVINE SURSA UNEI HRANIRI INTENSE.
O BAIE DE NUTRITIE SI DISCIPLINA
O textura bogata si intensiva catifeleaza chiar si cele mai rebele fire datorita tehnologiei nutritive.
Parul este hranit exceptional si disciplinat.

TEXTURI UIMITOARE
Samponul are o formula usoara si delicata imbogatita cu uleiuri pretioase. Texturile extraordinare imbraca parul uscat in grija si o stare de bine.

UN JURNAL OLFACTIV
Parfumul seducator poarta o semnatura pretioasa plina de ingrediente minunate.
Note de top: Mango, coacaze negre, nectarine
Note de mijloc: Frezie
Note de baza: Scortisoara, lemn de cedru,lemn de santal

L'Oreal Paris a lansat recent gama Nutri-Gold in Romania:

parul uscat par Uleiurilor Naturale L’Oreal Paris Nutri-Gold

« Articol precedent: Iarna aceasta NIVEA declara cod albastru de ingrijire a pielii Articol urmator: Trucuri de volum »