PressCenter Centrofarm student Centrofarm lanseaza programul de fidelitate „Centrofarm Student”

Stickerele „Centrofarm Student” se elibereaza si pot fi folosite in toate farmaciile Centrofarm din Bucuresti si din tara, fiind valabile 3 ani de la emitere. Modalitatea de utilizare a stickerului este similara cu cea a unui card de fidelitate – se scaneaza codul de bare imprimat pe acesta. De asemenea, punctele acumulate in urma cumparaturilor facute in farmaciile Centrofarm pot fi folosite pe toata perioada de valabilitate a stickerului.

Orice persoana, cu domiciliul in Romania, avand 18 ani impliniti si care urmeaza cursurile la o unitate de invatamant superior (licenta/masterat/doctorat) poate beneficia de acest program. Pentru a intra in posesia stickerului, solicitantul trebuie sa prezinte un document – carnet de student, legitimatie de biblioteca, legitimatie de transport, care sa-i ateste statutul de student, si sa completeze un formular de inscriere.
„Pot spune ca am invatat despre executia bugetara in primele zile de studentie, cand, din banii primiti de acasa, trebuia sa platesc caminul, cantina si apoi, din ce mai ramanea, faceam celelalte cumparaturi. Desigur, au trecut multi ani de atunci, dar observ ca problemele studentilor sunt aceleasi, iar banii tot putini, asa ca venim in ajutorul lor cu un discount semnificativ, de 15%, pentru toate produsele din sala de vanzare a farmaciilor Centrofarm. De asemenea, cu ajutorul punctelor acumulate prin intermediul stickerului „Centrofarm Student”, le dam sansa sa beneficieze gratuit de serviciile clinicilor medicale, dar si de acces liber la sali de sport sau centre de frumusete, in cadrul Programului „Castiga Viata”. Cand vor castiga primul salariu, suntem siguri ca tot in farmacia Centrofarm vor veni, fiindca vom fi deja prieteni”, a declarat Catia Radulescu, Director General Centrofarm.

Reducerile de 15% oferite prin intermediul stickerului “Centrofarm Student” nu se cumuleaza cu alte promotii, discount-uri sau oferte.

Despre Centrofarm
Avand peste 80 de ani de experienta in domeniu, Centrofarm detine in prezent 58 de farmacii, dintre care 37 in Bucuresti si 21 in tara. Mai mult de jumatate dintre acestea sunt pozitionate in centrele comerciale mari – un procent unic pe piata farmaceutica romaneasca. Farmaciile Centrofarm au adus in exclusivitate in Romania branduri cu renume international, precum Caudalie, Biocyte, Dr. Organic (cosmetice), Gold Nutrition, Purasana (suplimente alimentare) si Lytess (textile cosmetice). Pe langa produsele specifice oricarei farmacii, Centrofarm le ofera clientilor si cea mai variata gama de produse tehnico-medicale, textile cosmetice si echipamente medicale.

 

 


Centrofarm reducere student centrofarm student sanatate discount fashion and beauty
 


« Articol precedent: RICA reinventeaza epilarea cu ceara liposolubila Articol urmator: Centrofarm si Plafar Retail lanseaza gelul cu un continut de 2% de acid hialuronic – cea mai mare concentratie de pe piata din Romania »