PressCenter Stradale Chef Foa aduce „street food" si „live cooking” in noul restaurant Stradale

Chef Foa, unul dintre cei mai cunoscuti si talentati bucatari ai Romaniei, vine cu un nou proiect de restaurant, axat pe „street food” si „live cooking”, adresat clientilor din cladirile de birouri. Acest concept debuteaza la Stradale, in Bucharest Business Park.

Stradale va avea, in premiera in România, un Robata Grill si un Tandoor Oven, unde se concentreaza zona de live cooking. Chef Foa mizeaza si pe design-ul restaurantului, cosmopolit si confortabil, precum si pe flexibilitatea spatiului, care permite organizarea de evenimente after hours.

„Servirea mesei ar trebui sa fie un moment de relaxare si nu doar satisfacerea unei nevoi primare. La Stradale, ne dorim sa relaxam clientii. De aceea, am investit mult in crearea ambiantei si design, pe lânga calitatea si gustul mâncarii”, a declarat Chef Foa, Executive Chef Flavours Food Design.

Stradale ofera si o solutie de breakfast si mai ales de coffee & cocoa. Cafeaua este un blend premium, pregatit in parteneriat cu Guido, magazinul de specialitate care are propria prajitorie si scoala de cafea.
„Flavours a pornit la drum concentrându-se pe timpul liber. Acum ne orientam spre o alta zona de timp - cel petrecut la birou. Majoritatea prietenilor nostri lucreaza intr-un birou, dar nu au o optiune reala, care sa-i satisfaca, pentru masa de prânz. in ultima vreme, toata lumea e indragostita de Street Food. Asa si Flavours - diferenta este ca noi l-am pus deja in practica la Stradale. Am pus mult suflet in acest proiect, am investit mult in echipa, design si in crearea meniului", a completat Chef Foa.

Conceptul Stradale, o investitie de peste 200.000 euro
Amenajat intr-o suprafata de 600 de metri patrati la parterul cladirii de birouri Bucharest Business Park (BBP), restaurantul reprezinta o investitie de peste 200.000 euro, având suportul CA IMMO pe partea de echipamente si fit out. Stradale ofera 180 de locuri, iar pe parcursul prânzului poate servi pana la 600 de persoane la mese, pe lânga optiunea express de take away.

Restaurantul Stradale va fi deschis publicului incepând cu data de 31 martie 2015.

stradale

Despre Flavours Food Design
Flavours Food Design activeaza in trei domenii de business interconectate si anume: catering de eveniment, operator de restaurant (Biutiful, Biutiful By the Lake, Le Bistro, Fratelli Espresso Bar, Fratelli Beach & Club) si operator de Food Court (Willbrook Platinum Business and Convention Center). Fondata in anul 2002, Flavours Food Design creeaza si coordoneaza evenimente care inspira si in care toate aspectele sunt bine puse la punct – incepând de la mâncare si servicii, pâna la stil si design.
Mai multe informatii pot fi gasite la: www.flavours.ro.

 

 


Chef Foa Stradale restaurant Stradale street food live cooking
 


« Articol precedent: Colectia primavara/vara 2015 Marc Cain se completeaza prin noi teme: Fresh Breeze, Express Yourself, Light House, Pop Art Articol urmator: Dove Powder Soft o noua gama de deodorante antiperspirante cu o noua senzatie de catifelare »