PressCenter Cloud No. 9 Cloud No. 9 - 40 de designeri romani te asteapta pe 31 mai si 1 iunie in al 9-lea cer!

Pe 31 mai si 1 iunie, fii gata pentru alte 2 zile de shopping in al 9-lea cer! Magazinul temporar Cloud No. 9 se redeschide si iti prezinta colectiile fabuloase, realizate de 40 de designeri romani de haine, pantofi, genti si bijuterie contemporana, care impartasesc aceeasi pasiune pentru creatiile statement, in serii limitate sau unicat.

Esti asteptata in aceeasi locatie fermecatoare- Inspayer Bistro (fostul Palat Spayer, strada Batistei, nr. 24 A)- pentru o editie boema, romantica, plina de viata, de culoare si stil. Acesta este spiritul editiei Summertime Blues, care te invita sa-ti imbogatesti garderoba cu creatii unice, care te individualizeaza si te complimenteaza. Vei fi surprinsa si inspirata de inventivitatea si spiritul creativ al tinerilor designeri romani!

Asa cum te-a obisnuit, Cloud No. 9 are reteta completa pentru un weekend in al 9-lea cer, asa ca vei descoperi si creatori de cosmetice 100% naturale, decoratiuni realizate manual si delicaterie. in plus, pentru ca pe 1 iunie sarbatorim copiii, la Cloud No. 9 Pop-up Store vei gasi haine si accesorii adorabile, dedicate micilor fashioniste.
Cloud No. 9 Pop-up Store este deschis intre orele 11.00 si 19.00, iar intrarea este libera!

Cloud No. 9 Pop-up Store este un proiect www.cloudnumber9.ro, sustinut si recomandat de Dana Rogoz.

Parteneri media: VIVA!, Evenimentul Zilei, sapte Seri, eva.ro, perfecte.ro, radufconstantinescu.ro, dianadumitrescu.ro, ioanaginghina.ro, dianastirbu.ro, soreonline.com, mujer.ro, ele.ro, 121.ro, urban.ro, bucharest-style.com, anyplace.ro, hipmag.ro, ladylife.ro, bigcitylife.ro, fashionandbeauty.ro, onlinestudent.ro, wheretohavecoffee.blogspot.com, le-boutique.ro, overseeingfashion.blogspot.ro, Whisper Magazine, Wide Magazine.

Afla toate detaliile despre Cloud No. 9 Pop-up Store pe www.facebook.com/cloud9magazine.

 

 


Cloud No. 9 designeri romani shopping pop-up store cosmetice naturale dana rogoz
 


« Articol precedent: Muller schimba ambalajele pentru lapte, iaurt si smantana Indragosteste-te de acelasi uber gust Muller Articol urmator: Povestea din spatele filmului „Maleficent” »