PressCenter Cocktail dress by Laura Lazar - designerul vedetor, de la 850 lei la 340 lei, 60% discount + 30% discount pentru orice alta comanda Cocktail dress by Laura Lazar - designerul vedetor, de la 850 lei la 340 lei, 60% discount + 30% discount pentru orice alta comanda

Defineste-ti stilul de vedeta !!!!

"Aceasta rochie, este un item foarte drag mie, tocmai pentru ca fiecare dintre persoanele care au purtat-o s-au indragostit pur si simplu de croiul lejer, dar atat de sexy. Ador sa subliez senzualitatea femei, fara a o incatusa sau constrange. Suntem femei si e frumos sa ne jucam. Rochia Tish este un model pe care l-am reinterpretat pe diferite materiale si cu diverse accesorii si care se regaseste in ultimele doua colectii. Pot sa va spun despre shootingul cu Cristina Cioran, ca a pornit dintr-o dragoste nebuna pentru frumos. Impreuna cu buna noastra prietena Ana Maria Moldovan, care pe langa cariera de actrita, are si o pasiune pentru fotografie, am ales intr-o seara tarzie sa facem cateva poze rochitei, cele doua fiind fascinate de model."

Fiecare fashion addict isi doreste sa aiba haine create special pentru ea. Tocmai pentru ca te fac sa te simti unica, speciala, deosebita.
Creatiile Laurei Lazar sunt nonconformiste, feminine, inovative, designerul jucandu-se cu taieturi geometrice, culori puternice sau printuri psihedelice/pop-art. Fiecare creatie in sine porneste de la o poveste care se dezvolta urmand sa sublinieze un stil aparte.

Dupa ce a studiat la Istituto di Moda Burgo-Milano, iar in paralel lucra ca fashion editor la Cosmopolitan, Laura Lazar a decis sa-si deschida propriul showroom. In cativa ani a devenit un nume cautat in lumea modei si lumea mondena, multe dinte vedete apeland la creatile ei. Cristina Cioran, Cosmina Pasarin, Antonia, Crina Semciuc, Simona Patruleasa, Raluca Lazarut, Annes, Adela Popescu, Giulia, Elena Gheorghe, Maria Dinulescu, Alexandra Ungureanu, Andra, Heaven, Laura Cosoi, Lora sunt doar cateva dintre cele au ales sa-i poarte creatiile.

Cocktail dress by Laura Lazar

"Imi place sa-mi descriu creatiile printr-un singur cuvant - altfel. Femeia care poarta hainele create de mine este o femeie careia nu ii este frica sa atraga atentia, este ecletica, extravaganta. Poate fi muza, poate fi icon, poate fi orice isi doreste Ea!

Daca as fi putut sa aleg, cred ca mi-as fi dorit foarte mult sa traiesc in anii '60-'70, atunci cand libertatea, iubirea si boemul nu erau doar cuvinte. Femeia careia ma adresez ar putea fi muza unuia dintre portretele lui Andy Warhol, dar totodata poate fi pur si simplu una dintre acele fete "Down with love" din filmul cu acelasi nume. Sau de ce nu, un fel de Carrie sau Samantha din "Sex and the City" Pare desprinsa de pe coperta unei reviste de moda unde imparte gloria cu Twiggy si Edie Sedgwick si acum gandindu-ma la personajele enumerate, deja cuvintele nu isi mai au rostul. Inspiratia mea vine din toate aceste lucruri care m-au ajutat sa descriu personajul desenat. " - Laura Lazar
 

 


 


« Articol precedent: DR. GRANDEL: Produse de ultima generatie, cu oxigen - Articol urmator: Pe 16 si 17 aprilie, de Florii, Autor, unicul targ de bijuterie contemporana romaneasca dezvaluie noile colectii de bijuterii ale lui 2011 »