PressCenter Coffee @ Tiffany's Coffee at Tiffany’s – Fashion on Heels

Coffee at Tiffany’s – Fashion on Heels

Focus on Romanian Young Designers, Angelic beauty & Special Gifts

Fall Edition

In aceasta toamna, alege tinuta perfecta pentru stilul tau! Invita-ti prietenele la o sesiune de shopping si mai ales pentru a schimba impresii despre noile trenduri ale acestui sezon. Vino si simte-te in centrul atentiei la un eveniment special Coffee @ Tiffany's – Fashion on Heels, in acest weekend, in Vintage Pub, intre orele 12:00-19:00!
Coffee @ Tiffany's este noul concept de lifestyle, locul tau de socializare, de shopping, locul in care te eliberezi de orice amprenta a rutinei cotidiene si alegi sa experimentezi cateva clipe de liniste si relaxare.
Prin intermediul acestui targ sustinem tinerii artisti romani care vor sa isi faca cunoscute propriile colectii, multe dintre creatiile care vor fi expuse fiind realizate special pentru editia din aceasta toamna a targului. Pe langa haine si accesorii, va intampinam cu produse de infrumusetare Melkior, de ingrijire corporala precum si multe surprize de la partenerii nostri.
Pe parcursul celor doua zile, specialistii de la Melkior vor oferi make-up cadou celor mai indraznete vizitatoare si va vor da sfaturi in ceea ce priveste tenditele acestui sezon precum si multe premii in cadrul tombolei. Dupa o repriza de shopping, va puteti rasfata in voie la terasa The Vintage Pub cu o cafea speciala.
Printre expozantii care si-au confirmat participarea se numara: Georgiana Ionita, Romanita Blanca Cires, Bratara Ta, Illustil, Catalushca’s Gothic Jewelry, Studio Button, Melankoli, Arta Ceaiului, Happy Bowties, Eneada, Secret Box, Doricica, MNK, So Proud Apparel, Irina Braileanu, Metamorfoza, Yalda Ezazi, Ioana Calugarescu, Shooka Design.
Pentru informatii si sugestii, va rugam sa accesati pagina oficiala de Facebook

 

 


Melankoli Arta Ceaiului Happy Bowties Eneada Secret Box Doricica MNK So Proud Apparel Irina Braileanu Metamorfoza Yalda Ezazi Ioana Calugarescu Shooka Design vintage pub coffe at tiffany fashion on geels
 


« Articol precedent: Fii o “femme fatale”! Tranforma-te intr-o aparitie memorabila! Articol urmator: Lansarea oficiala a magazinului WM Designer Concept Store si Prezentare de moda a designerului Yagmur Akdag (WM founder) 14.09.2013 »