PressCenter PATZAIKIN Fashion toamna – iarna 2012 - 2013 (c) Jürgen Hammerschmid Colectia PATZAIKIN Fashion toamna – iarna 2012 - 2013 defileaza pe catwalk-ul Museumsquartier Viena | Festivalul Summer of Fashion

Colectia PATZAIKIN Fashion toamna – iarna 2012 - 2013 a defilat la Museumsquartier Viena, in cadrul festivalului Summer of Fashion, prezentat de Combinat & MQ Point si organizat de MQ, quartier21, ICR Viena / Rumänisches Kulturinstitut Wien.

Pana pe 2 septembrie, o serie de obiecte din noua colectie se gasesc, pentru publicul roman, in Baneasa Shopping City, la pop-up shop PATZAIKIN, magazinul – eveniment deschis in perioada Jocurilor Olimpice de la Londra.

Lansarea internationala a brandului pe podiumul vienez este marcata de o abordare proaspata, inspirata de frumusetea genuina a peisajului Deltei Dunarii.

Linia masculina a colectiei imbina stilul sportiv-casual cu elemente avangardiste si urbane – in total 16 tinute tonice si maleabile. Pantalonii, salopetele, gecile, paltoanele si vestele, camasile, paltoanele de tip parka, bluzele si accesoriile lucrate manual (palarii de stuf, sandale si pantofi din piele) sunt, gratie croielilor simple si culorilor discrete, ideale pentru siluete obisnuite.

Frumusetea materialelor naturale (bumbac, in, canepa) este accentuata cu fiecare purtare, culorile oscileaza intre tonuri de gri si bej, pana la un puternic albastru denim sau negru decolorat, evidentiind intentia declarata a labelului de a regasi prin intermediului designului contemporan calea spre natura.

Reminescentele stilului utilitar clasic devin noi declaratii estetice – buzunarele mari se regasesc pe bluze, pantaloni si geci. Iar nuantele subtile ale imprimeurilor realizate manual pe denim constituie un alt punct de originalitate al colectiei.

Noua colectie a labelului PATZAIKIN este mai mult decat o simpla interpretare estetica a unui taram paradisiac. Ea reuseste sa incapsuleze atmosfera densa, misterioasa si linistita a unui colt de lume insuficient explorat. Piesele colectiei sunt rezultatul metodelor de productie traditionale combinate cu inovatiile prezentului si incorporeaza atat lifestyleul urban, cat si spiritul de aventura al celor dornici sa (re)descopere natura.


PATZAIKIN Fashion toamna – iarna 2012 - 2013


Din iunie pana in septembrie, Viena sta anul acesta sub semnul modei, iar prezenta brandului PATZAIKIN a fost posibila cu sprijinul Institutului Cultural Roman de la Viena, care contribuie cu un program dedicat designerilor si artistilor romani.

Luna august a fost marcata la Viena de prezenta brandului PATZAIKIN. in perioada 3 august – 6 septembrie 2012, colectia PATZAIKIN (toamna?iarna 2012?2013) se regaseste in fashion?shop?ul COMBINAT al Museumsquartier. Lansata in noiembrie 2011 la Bucuresti (linia sport) si apoi in februarie 2012 la Berlin Fashion Week (liniile denim si in), colectia a ilustrat perfect principiile care guverneaza evolutia componentei de vestimentatie si accesorii a brandului PATZAIKIN: confort si calitate, materiale eco?friendly si de provenienta majoritar romaneasca, excelenta in design si respect pentru traditie.

Despre PATZAIKIN FASHION

PATZAIKIN FASHION se adreseaza persoanelor active urban, eco-responsabile, dornice sa redescopere natura. Povestea fascinanta a multiplului campion olimpic Ivan Patzaichin, legenda vie a canotajului international, si frumusetea neatinsa a Deltei Dunarii constituie surse de inspiratie perpetue pentru brand, o platforma de creatie si produse 100% romanesti.

in 2012, Comitetul Olimpic si Sportiv Roman a selectat brandul PATZAIKIN sa conceapa tinuta oficiala a delegatiei romane la Jocurile Olimpice de Vara de la Londra 2012. Colectia se regaseste pentru public in pop-up shop PATZAIKIN din Baneasa Shopping City, deschis doar pana pe 2 septembrie 2012, pe perioada desfasurarii Jocurilor Olimpice si Paralimpice de la Londra.

in iulie 2012, PATZAIKIN FASHION a debutat pe catwalk-ul de la Berlin Fashion Week, iar in luna august a fost prezent la Summer of Fashion, Museums Quartier, Viena.

Designerul principal al brandului este Olah Gyarfas, apreciat international pentru activitatea sa.

Website-ul de prezentarea a brandului si colectiei: www.patzaikin.com

 

 


fashion beauty patzaikin pop-up shop patzaikin jocurile olimpice brand lansare colectie catwalk moda linia masculina sportiv-casual tinute accesorii
 


« Articol precedent: New Minimalism si Postmodernism - Highlight-urile colectiei STACCATO A/W 2012-2013 Articol urmator: Rexona ?i CLEAR au activat consumatorii în magazine prin Augmented Reality »