PressCenter Colectia Regina Maria –flori de toamna cu aer regal

Floria.ro, floraria online nr. 1 in Romania si Furnizorul Oficial al Casei Regale a Romaniei pentru buchete si aranjamente de flori, lanseaza colectia de toamna-iarna Regina Maria. Buchetele si aranjamentele au in compozitie florile preferate ale Reginei Maria a Romaniei, crini si trandafiri, si un stil care reflecta personalitatea sa. Lansarea colectiei coincide cu aniversarea a 140 ani de la nasterea reginei, pe 29 octombrie.

Nuantele pastelate, albul delicat si accentele discrete de mov intens se imbina in aceasta colectie-manifest pentru delicatete, respect si gratie regala. Florile albe, favoritele reginei, mentin un sentiment de romantism, liniste si armonie.

Expusa si actualizata permanent pe Floria.ro, colectia Regina Maria este completata periodic cu buchete de flori de sezon. Pentru toamna-iarna 2015, s-au folosit crinii albi, crini Amarilis alb-roz, cale, lisianthus si trandafiri albi si lime. Pastrand un aer art-nouveau, dat de vasele din ceramica alba si aspectul vizual distinctiv si unic al aranjamentelor, designerii au adaugat note avangardiste, prin includerea florilor de bumbac sau a elementelor decorative din lemn. Floarea-vedeta a toamnei, orhideea cymbidium, este o prezenta discreta, ce aduce putin exotism si mister in buchetele si aranjamentele dedicate celei mai iubite regine a Romaniei.

Aranjamentele si buchetele din colectie sunt disponibile pentru livrare in toata tara, in maxim 2 ore de la comanda realizata pe Floria.ro. Astfel, persoanele dragi de oriunde din Romania se pot bucura de flori spectaculoase, inspirate de Regina Maria a Romaniei.

In cadrul expozitiei Florile Reginei ce are loc incepand de astazi, 29 octombrie, la Hotelul Arc de Triomphe din Bucure?ti, Floria prezinta un aranjament spectaculos care reflecta abordarea stilistica din colectia Regina Maria si celebreaza rafinamentul familiei regale. Acesta poate fi admirat pana pe 1 noiembrie in cadrul expozitiei organizate de comunitatea online Queen Marie of Romania.

Colaborarea dintre Floria si Casa Regala a inceput in 2014, cand Floria a devenit partener al Casei Majestatii Sale Regelui, statut premergator obtinerii titlului de Furnizor Oficial, in luna mai 2015. Parteneriatul va continua pe durata a cel putin trei ani. Astfel, pana in 2018, buchetele si aranjamentele florale folosite de Casa Regala in cadrul evenimentelor organizate, dar si cu alte diverse ocazii importante din viata Familiei Regale, vor fi create de designerii Floria.

 

 


Regina Maria flori regina maria floria flori online buchete online florile reginei maria
 


« Articol precedent: Noul aliat anti imbatranire - PROFHILO utilizat in premiera in Romania de catre Vanity Dental Clinics Articol urmator: Explozie de culoare si poezie in arta florala la InspirationART no. 2 organizat de Atelierele ILBAH »