PressCenter Colectia All Black Colored de la ToyWatch revitalizeaza culoarea neagra Colectia All Black Colored de la ToyWatch revitalizeaza culoarea neagra
ToyWatch lanseaza in Romania colectia All Black Colored, ceasuri sobre, dar brazdate de nuante de culoare, in cautare de prim-planuri. ToyWatch All Black Colored gaseste un echillibru cromatic stingand puterea irevocabila a negrului cu linii colorate stricte, ce insenineaza aspectul sobru al ceasurilor.

Colectia este iluminata de monturi colorate de mare finete. Pornind de la cadran, scanteierea se afiseaza in strasuri cu sase culori diferite, rosu, galben, verde, albastru, roz si alb iar diverse nuante subtile pun in evidenta cureaua. Ceasuri
unisex, purtabile in timpul zilei la birou dar si noaptea in club, All Black Colored sunt concepute cu mare grija si afectiune pentru detalii. Materialul plasteramic negru stralucitor sta la baza constitutiei bratarii si carcasei. Ceasul cronograf de 41 mm cu tehnologia quartz este sustinut de un cadran mare si negru. Ceasurile ii vor captiva pe cei dinamici si atrasi de combinatii stilistice originale.

Rotita destinata schimbarii datei, realizata din piatra cabochon ce ii confera un efect de diamant, este la randul ei colorata: o alegere sofisticata ce creaza impact. Toate modelele sunt rezistente sub-acvatic pana la adancimi de 40 de metri, iar incheietoarea de tip fluture este perfect ajustabila incheieturii mainii.

"Ceasurile din colectia All Black Colored reprezinta o alternativa plina de indrazneala si culoare la clasicele ceasuri negre. Negrul nu mai este culoarea dominanta, iar liniile indraznete de culoare sparg monotonia clasica. Colectia este potrivita vremii de afara, cand primele raze de soare apar dupa o iarna si un inceput de primavara mohorate."a precizat Andreea Badran, Marketing Director Rayphi Solutions, distribuitor oficial al brandului ToyWatch in Romania.

Ceasurile din colectia ToyWatch All Black Colored, modelele roz, albastru si alb, pot fi achizitionate de la boutiqe-ul propriu din AFI Cotroceni sau la The Place Concept Store la pretul de 1550 Lei.
 

 


 


« Articol precedent: RESERVED 3 ani "Beautiful Story" Articol urmator: Garmin lanseaza primul ceas GPS cu touchscreen din familia Forerunner »