PressCenter Combinatie irezistibila: piele si cristale Swarovski!

Esti o fire mai rebela sau pur si simplu iti place stilul rock? Atunci ti se potriveste perfect unul dintre cele mai in voga trenduri ale anului, care pune in prim-plan hainele si accesoriile din piele! De la jachete, la pantaloni si bluze din piele, bocanci sau cizme elegante si pana la bijuterii, pielea este, cu siguranta unul dintre materialele preferate in acest sezon. Cu siguranta le-ai remarcat deja in vitrinele magazinelor si in colectiile marilor designeri

Daca inca nu ti-ai facut curaj sa porti un astfel de item vestimentar, dar vrei sa adopti elemente ale acestui stil, atunci poarta bratari din piele! Extrem de sic, moderne si cool, bratarile din piele sunt extrem de versatile. Combina culorile dupa imaginatia ta, poarta mai multe la o mana sau alege una singura, mai lata (wrap around) si tinuta ta va avea, cu siguranta, acel plus de originalitate.

Daca vrei sa te remarci, atunci alege bratari din piele ce au aplicate cristale Swarovski! Acest model nou de bratara cucereste femeile de pretutindeni, fiind usor de purtat si de asortat la orice tinuta, indiferent daca vorbim de un outfit casual sau de unul elegant!

Vrei sa alegi o bratara care sa fie in sine o declaratie de stil? Crystal-Fashion®, branding partner Branding Partner Swarovski, iti ofera astfel de accesorii cu totul deosebite, realizate exclusiv din piele si cristale SWAROVSKI® ELEMENTS. Nu trebuie decat sa te hotarasti care din multitudinea de modele iti place cel mai mult, sau chiar sa le incerci pe toate.

Disponibile in diferite forme si marimi, culori si teme, pentru a se potrivi cu preferintele, personalitatea dar si stilul fiecaruia, aceste bratari sunt un “must have” in garderoba ta, fie ca esti o tanara nonconformista, sau o femeie care tine cont de tendintele din moda. Poti alege dintre bratari din fasii subtiri de piele intoarsa, bratari impletite sau bratari tip cuff, realizate dintr-o singura bucata lata de material. Oricare ar fi varianta preferata, cristalele SWAROVSKI® ELEMENTS aplicate, de forme, marimi si taieturi diferite, in culori si degradeuri spectaculoase, sunt cele care dau nastere unor bratari unice!

Asorteaza o bratara lata din piele, cu cristale Swarovski, la o tinuta glam si vei obtine un efect vizual foarte placut. Sau poart-o la rochite, la jeansi sau cu un top interesant. Efectul va fi surprinzator! Paleta de culori a acestor bijuterii cu cristale SWAROVSKI® ELEMENTS este extrem de bogata si pot fi realizate in combinatia dorita, asa incat tu sa obtii look-ul dorit.

***

In Romania, Crystal-Fashion® este Branding Partner Swarovski, si cel mai mare producator roman de bijuterii care foloseste exclusiv cristale marca „SWAROVSKI® ELEMENTS”.

Cristale sunt livrate direct din Wattens, Austria, in atelierul companiei din Cluj. Rezultatul? Bijuterii create si produse doar in atelierele Crystal-Fashion®, sub licenta Swarovski, folosind aceleasi cristale, dar cu un design si furnituri creatii proprii. Licenta presupune nu doar garantia calitatii superioare, ci si dreptul de folosire descriptiva a marcilor Swarovski si folosirea etichetei “Made with SWAROVSKI® ELEMENTS” alaturi de fiecare bijuterie a marcii Crystal-Fashion®. Acest „TAG”, folosit doar de trei marci din Romania, serveste ca si certificat de provenienta pentru cristale, o identitate vizuala al Elementelor Swarovski cu valabilitate pe plan mondial.

Crystal-Fashion® ofera cea mai larga gama de cristale, folosind tehnici de asamblare performante, astfel incat poate realiza orice model, dupa imaginatia clientului. Aceasta creativitate libera ofera marcii o identiate proprie, diferentiand-o de alti producatori, putand oferi resellerilor nu numai produse aflate in colectie, ci si exclusivitati create dupa dorinta acestora.

Descopera minunatele bijuterii Crystal-Fashion® made with SWAROVSKI® ELEMENTS pe http://www.crystal-fashion.ro/ si pe pagina de Facebook CrystalFashion.eu

Crystal-Fashion® - cand limita creativitatii este PROPRIA TA imaginatie!

Swarovski Swarovskielements Bratari Berenice Marlohe

« Articol precedent: HISTORY®, parte a A+E Networks® UK, este televiziunea numarul 1 din Romania in categoria sa Articol urmator: Hydra Medic – secretul tenului curat »