PressCenter Concurs de design Play Design Fair Concurs de design Play Design Fair

Pauzele lungi si dese, cheia marilor succese!

Daca esti designer si simti ca ti-ar prinde bine o pauza prelungita de inspiratie autentica, nu uita ca Play Design Fair si Air Serbia ofera o excursie la Paris, in perioada Fashion Week-ului!

Invitatia ramane deschisa pentru toti creatorii de accesorii sau vesminte, profesionisti sau pasionati de moda si design, cu varste intre 18 si 40 ani.

Vrei sa te inscri in concurs? Da share competitiei pe profilul tau de Facebook si trimite pana la 1 septembrie 2014 o propunere de colectie cu 10 schite intr-un domeniu la cerere: pret-A-porter, design, bijuterie, accesorii, la adresa de mail contact@playdesignfair.ro.

Criteriile pentru evaluare sunt crearea si dezvoltarea unui concept, respectarea unui element de reciclare sau upcycling, originalitatea
si creativitatea proiectului prezentat cat si fezabilitatea acestuia.
Castigatorul primeste o calatorie dus / intors cu Air Serbia in septembrie, pentru a vizita targurile de profil franceze si Parisul in timpul Fashion Week-ului.

Conditiile de inscriere sunt:
- varsta minima de 18 si maxim 40 de ani
- includerea un element de upcycling in conceptul colectiei ce va fi trimis juriului
- share paginii concursului de pe Play Design Fair pe profilul personal de FB
- trimiterea conceptului de colectie si a schitelor explicative la adresa e-mail contact@playdesignfair.ro pana pe 1 septembrie 2014

Fara validarea tuturor punctelor mentionate mai sus, nu va fi luata in consideratie inscrierea unui participant la concurs.

Mult noroc si va asteptam propunerile cu nerabdare !

 

 


concurs de design design play design fair moda concurs design
 


« Articol precedent: C&A sustine initiativa Plus Size Models Romania Articol urmator: Coafeaza-te cu imaginatie »