PressCenter Cornel Ilie imaginea Avon Cornel Ilie e noua imagine AVON

AVON si Cornel Ilie PLEACA intr-o calatorie plina de instinct pur masculin, cu note proaspete de santal si salvie, completate de acorduri oriental-lemnoase, intr-o compozitie plina de rafinament.

AVON relanseaza gama de produse masculine, printr-un parteneriat cu Cornel Ilie, care devine noul ambasador al brandului.

Cornel Ilie continua seria de succes a parteneriatelor AVON cu ambasadori vedete - Andreea Marin, Loredana, Antonia - si devine imaginea gamei de produse AVON Men, precum si a parfumurilor Exploration si Elite Gentleman, disponibile pe piata incepand cu luna februarie 2014.

“Frumusetea nu mai este un secret pentru barbati. Ei au inceput sa o aprecieze, nu doar din priviri, ci si din reflexiile propriilor oglinzi. Iar la AVON, acest lucru e vizibil: este in crestere procentul vanzarii produselor pentru barbati. Fiind o categorie cu potential, am decis sa venim in intampinarea nevoilor domnilor, iar pentru acest lucru aveam nevoie de un ambasador AVON, care sa ii reprezinte si care sa se integreze bine printre vedetele care sustin gamele de machiaj, cum ar fi Loredana sau Antonia. Parteneriatul cu Cornel nu este intamplator, el rezonand foarte bine cu publicul nostru feminin, in urma unui sir de colaborari: blogul Avon Space si campania de CSR “Share it to stop it”. In plus, impartim aceleasi valori: incredere, respect, integritate”, a declarat Raluca Kisescu, Senior Manager Commercial Marketing AVON Romania & Moldova.

,,Rolul de ambasador al unei companii de cosmetice este unul foarte placut si ma bucur sa continui colaborarea cu AVON, pentru ca ne leaga un sir de relatii de incredere, cladit in timp”, a spus Cornel.

Despre produsele endorsate
AVON Men – ingrijire pentru el, produsele de care are nevoie zi de zi
AVON Men este o gama completa de ingrijire in pasi rapizi pentru el.

Formulele noi, bazate pe extracte de minerale active, ghimbir, aloe vera si vitamina E ofera ingrijirea completa de care are nevoie fiecare barbat. Efort minim, rezultate maxime!

Gama este dedicata barbatilor cu un stil de viata activ si este impartita in patru subgame, astfel incat fiecare tip de barbat sa isi poata gasi produsele potrivite:

AVON Men Essentialist – pentru barbatul ingrijit, care intampina fiecare zi cu energie la cote inalte ?i pielea fina.
AVON Men Expert – pentru barbatul atent la detalii. Produsele Expert inteleg perfect pielea lui si ii ofera ingrijire completa, pe masura celor mai inalte asteptari.
AVON Men Sport si Winter Sport (editie limitata) – pentru barbatul sportiv si indragostit de adrenalina. Produsele din aceste subgame il vor ajuta sa se simta si sa arate proaspat in fiecare moment. Produsele Winter Sport ii redau confortul pielii in zilele reci de iarna.

Subgamele AVON Men contin urmatoarele produse: crema hidratanta pentru fata, exfoliant pentru fata, spuma de ras, gel de ras, balsam hidratant dupa ras, deodorant, gel de dus si sampon.

Parfumurile EXPLORATION si ELITE GENTLEMAN
Cornel Ilie: ,,Parfumul este ambasadorul meu, iar lumea mea este calatoria ta. Exploreaz-o!”
Parfumul Exploration, potrivit pentru barbatul care iubeste provocarile, face parte din categoria proaspat-marina si contine note de portocala, salvie si lemn de santal.

Elite Gentleman este o apa de parfum special creata pentru un veritabil gentleman, ale carei acorduri oriental-lemnoase sunt completate de aroma tare a coniacului.

Avon este lider pe piata cosmeticelor din Romania, incepand cu anul 2002. Conform studiului desfasurat de Nielsen in 2012, 8 din 10 femei folosesc produsele Avon. Compania este preocupata nu numai sa aduca frumusete si oportunitate de cariera femeilor, dar si sa le imbunatateasca viata, promovand respectul pe care societatea il datoreaza rolului lor in dezvoltarea sociala si militand continuu pentru sanatatea si standardul lor de viata.
Pentru mai multe detalii: www.avon.ro.

Cornel Ilie Avon Cornel Ilie si Avon vedete ambasadori vedete fashionandbeauty

« Articol precedent: Ymens ofera clientilor din mediul public si privat solutii de comunicare si colaborare printr-un parteneriat cu Microsoft Articol urmator: Importanta somnului pentru asigurarea dezvoltarii armonioase a copiilor »