PressCenter Cu ce mai slabesc vedetele?

Actrita Renee Zellweger a avut curajul de a-si testa sanatatea si rezistenta organismului consumand la desert cuburi de gheata. Nu stim cat de mult au ajutat-o cuburile de gheata si in ce cantitate le-a consumat, dar cel mai probabil fluctuatiile de greutate nu au fost in final pe placul ei.
Sfatul nostru este sa nu urmati exemplul actritei Renee Zellweger, si nu pentru ca nu am vrea sa aratati hot in aceasta vara, ci pentru ca acum exista pe piata din Romania un procedeu mult mai sigur si sanatos decat orice dieta cu cuburi de gheata.
LipoCryo este cel mai nou si revolutionar aparat de slabit ce foloseste frigul pentru a topi grasimea. Aparatul foloseste tehnica de criolipoliza, bazata pe conceptul de topire al grasimilor prin inghetarea celulelor adipoase pana la distrugerea lor. Practic celulele adipoase primesc mesajul de „a se sinucide” din cauza frigului indus de aparat.

Procedura nu este dureroasa si lucreaza numai la nivelului stratului de grasime fara sa lezeze pielea, fiind utila celor care vor sa-si subtieze cu cativa centimetri talia, coapsele si/sau bratele.
LipoCryo este acum disponibil si in Romania, prin intermediul distribuitorului See.Try.Buy, iar sedintele se pot realiza la FAZZADA, Clinica Laser de Reintinerire sau la clinica dl. Prof. Ioan Nedelcu.

Aparatul LipoCryo trateaza in parte fiecare zona cu tesut gras
Mai intai se localizeaza depunerile de tesut gras si apoi se aduc treptat la o temperatura de 3 grade Celsius. Principiul de functionare se bazeaza pe faptul ca tesuturile grase de sub piele sunt mai vulnerabile la temperaturi scazute in comparatie cu celelalte tesuturi din jur, precum pielea si muschii.
In laborator, inventatorii procedurii au observat ca, atunci cand este expus unor temperaturi joase, stratul adipos se inflameaza si se desprinde de celelalte tesuturi. In timp, mai exact intr-un interval de doua-sase saptamani, ele mor si organismul le elimina natural, prin procesele metabolice.
Este foarte important insa tipul de tehnologie folosit, intrucat exista aparate care folosesc criolipoliza, insa aparatul scade temperatura zonei pe care se actioneaza la temperaturi de sub zero grade, ceea ce poate provoca necroze, asa ca pe langa faptul ca nu dau rezultate, au si efecte secundare.
LipoCryo este singurul aparat de pe piata care are certificarea CE Medical.

O sedinta dureaza intre 30 si 40 de minute
Fiecare zona tratata necesita un alt interval de expunere la frig, in functie de grosimea stratului adipos. O sedinta cu o singura aplicare dureaza intre 30 si 40 de minute, dar pentru zonele mai extinse cum este abdomenul este nevoie de 2 aplicari.
Pentru fiecare zona de tratat, sunt necesare 1 pana la 3 sedinte de tratament. Dupa o sedinta de tratament, grosimea stratului de grasime se reduce cu 3-15 mm ceea ce echivaleaza cu o pierdere de 25-45% (medie 40%) din grasimea zonei tratate. Iar dupa 3 sedinte se pot pierde 2 masuri la fusta sau pantaloni.
Rezultatele incep sa fie vizibile din ziua 15 de tratament si sunt maximale pentru o sedinta la 45 zile, fara dieta si fara exercitii fizice speciale. Dupa 45 de zile se poate efectua o noua sedinta de tratament.
Spre deosebire de alte proceduri de slabit, criolipoliza este putin dureroasa, pacientii simtind o tensiune usoara din cauza efectului vacuumului alaturi de o senzatie locala de frig, mai ales la inceputul procedurii. Dupa sedinta roseata cauzata de aparat poate dura cateva ore, rareori intalnindu-se cazuri cand s-a format un hematom ce s-a retras in cateva zile.
Cum functioneaza vedeti aici: http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=ThbSwb7DcOo
Pentru mai multe detalii: www.slabire-lipocryo.ro

 

 


slabesc slabesc bedetele silueta diete tratamente aparatul LipoCryo
 


« Articol precedent: Nioxin - Exfoliere pentru scalp Articol urmator: Noile culori de la No7 surprind frumusetea ta naturala! »