PressCenter Cu cora descoperi "Frumusetea de atunci si acum"

Cu ocazia zilei de 8 martie, cora a organizat in cadrul hipermarketului din Pantelimon un eveniment special dedicat doamnelor si domnisoarelor.
Astfel, intre orele 15.30-17.30, in compania lui Catalin Ciurdar, gazda evenimentului, doamnele si domnisoarele care au trecut pragul magazinului cora Pantelimon au avut ocazia de a descoperi "Frumusetea de atunci si acum" si s-au putut delecta cu o prezentare de moda presarata cu elemente inedite. in cadrul acesteia, au fost prezentate colectia de costume traditionale semnate "Virginia Linul"- reprezentand frumusetea de "atunci" si colectia designerului Andra Clitan, cu elemente inspirate din portul popular - reprezentand frumusetea de "acum".

"Cu aceasta colectie mi-am sustinut recent si Doctoratul in Arte Vizuale, iar aceasta este inspirata din costumul national de sarbatoare din ?ara Maramuresului, avand ca centru de interes ritualul inmormantarii. Am folosit diverse simboluri si o gama cromatica mai retinuta, iar capul este de cele mai multe ori acoperit", a declarat Andra Clitan.

In cadrul evenimentului, medicul nutritionist Eliza Tapelea de la clinica medicala Medlife a sustinut o prezentare pe teme de nutritie si frumusete. Momentul a fost urmat de o demonstratie de hair styling.

"Ne dorim ca de fiecare data sa ne surprindem clientii, pentru ca fiecare vizita la cora sa se transforme intr-o experienta deosebita. Ziua de 8 martie este un prilej potrivit pentru a celebra impreuna cu clientele noastre frumusetea si feminitatea "atunci si acum" asa cum au oglindit-o cele doua colectii prezentate", a declarat Anca Popescu, Director magazin cora Pantelimon.

cora Romania are in prezent zece magazine, dintre care patru la Bucuresti (Pantelimon, Lujerului, Alexandriei, Sun Plaza) si cate unul la Cluj Napoca, Baia Mare, Drobeta Turnu Severin, Constanta, Arad si Bacau.

fashion beauty fashion and beauty

« Articol precedent: 2013 – L'Oréal Romania isi propune o accelerare puternica a brandurilor sale de lux Articol urmator: Franke le-a pregatit o noua surpriza culinara spectatorilor piesei de teatru Boeing Boeing »