PressCenter laetitia casta - fibrology elseve Cu Fibralogy Elseve L Oreal parul subtire obtine densitate

Parul subtire intotdeauna presupune o ingrijire deosebita, este fragil, e lipsit de volum, iar cele care au parul subtire intotdeauna stiu ca au pe cap "o problema". Lansarea recenta de la L’Oreal Paris- gama de ingrijire si tratament pentru parul subtire Fibralogy Elseve promite sa rezolve grijile celor care au parul fin!

Totul a pornit de la un proces stiintific care a permis transformarea fazei lichide in cea solida, iar aceasta descoperire din industria sticlei a condus la o inovatie in industria cosmetica pentru ingrijirea parului. Acest schimb de tehnologie, rezultat in urma a 17 ani de cercetare si parteneriat intre Universitatea Jussieu ?i Laboratoarele L'Oreal, a condus la gasirea unei solutii personalizate pentru rezolvarea problemelor parului subtire.

La baza acestor formule sta Filloxane, un ingredient activ multi-functional care poate patrunde in profunzimea fibrei capilare pana la nucleu. Este o descoperire stiintifica majora, care ajuta parul subtire si lipsit de stralucire mai mult decat a putut-o face natura.

CE INSEAMNA PENTRU PAR LIPSA DENSITATII?
EXPLICATIA STIINTIFICA: Diametrul unui fir de par adult variaza intre 0,04 mm si 0,12 mm, depinzand de marimea papilei sale dermice. Papila dermica se afla la baza bulbului parului si contine celule. Studiile au aratat ca volumul si cantitatea celulelor din papila dermica joaca un rol determinant in grosimea firului de par. CE SIMT FEMEILE Femeilor nu le place sa aiba parul subtire si vad asta ca pe o lipsa de volum si fermitate. Aceasta problema este combinata cu ingrasarea acestuia, care, in acest caz, este mai rapida decat la alte tipuri de par. CUM ARATA PARUL FARA TEXTURA Lipsa densitatii face ca parul sa fie greu de aranjat, chiar daca este vorba de o coafura naturala sau una sofisticata. Parul este nedisciplinat, se incurca si se electrizeaza cu usurinta.

MAI MULT DECAT VOLUM, DENSITATE FIBRALOGY ESTE SOLUTIA STIINTIFICA PENTRU UN EFECT DE DENSIFICARE DIN INTERIOR Aceasta “magie” te ajuta sa spui adio parului moale, acesta pastrandu-si volumul si la doua ore dupa periaj. Fibralogy ofera parului volum si densitate. E imposibil sa ai volum daca nu ai un par puternic. Fibralogy actioneaza delicat asupra parului subtire, ajutand fibra capilara sa se”umfle”din interior. Parul moale si subtire nu are densitate si de aceea are nevoie de textura. Calitatea parului este imbunatatita imediat si rezista datorita progresului in stiinta fibrei capilare.

Fibralogy gama

FILLOXANE este un creator activ de materie capilara.
O MICA MOLECULA DAR O MARE TRANSFORMARE
FILLOXANE PATRUNDE IN PROFUNZIME Filloxane este o molecula care are abilitatea de a-si schimba starea lichida intr-una solida. Tehnologia exclusiva Fibrology permite moleculei Filloxane sa patrunda in profunzimea fibrei capilare, pana la nucleu. 2. MARESTE DIAMETRUL FIBREI CAPILARE Datorita abilitatii lor de a crea conexiuni multiple cu fibra capilara, molecula Filloxane creeaza o noua materie capilara, iar parul se simte instantaneu mai dens. 3. EFECT DE LUNGA DURATA Formula bogata in Filloxane ofera mai mult volum parului si densificare de lunga durata.

Gama Fibralogy Elseve L'Oreal Paris este prima gama de ingrijire a parului subtire, o gama testata de 8000 de femei din toata lumea, care au observat schimbarea pe care Filloxane o aduce parului cu firul subtire!

Tratament BOOSTER Densificator cu CEA MAI MARE CONCENTRATIE DE FILLOXANE de 5%
Textura sa fuzioneaza cu firele de par pana in cortex. Beneficiile asupra parului nu se opresc aici. Cu fiecare aplicare, intra si se acumuleaza in interorul fibrei capilare pentru o expansiune optima. Este un nou pas pentru imbunatatirea si frumusetea parului subtire. Cum se aplica? Tratamentul Booster Densificator trebuie aplicat generos pe toata suprafata parului (un tub poate fi folosit pentru 4 tratamente). Poate fi folosit in doua moduri: aplicat direct pe par, intre sampon si masca sau dupa clatirea samponului si imediat inainte de aplicarea balsamului de par, fara a se clati parul intre ultimii doi pasi. Aceasta aplicare optimizeaza absorbtia, oferind o actiune inegalabila care duce la cresterea densitatii parului.

DUPA 5 APLICARI ALE SAMPONULUI SI BALSAMULUI, PARUL DEVINE MAI DENS.*

EFECTUL ESTE CUMULATIV SI SE POATE OBSERVA CRESTEREA DIAMETRULUI FIBREI CAPILARE.**

SAMPONUL DENSIFICATOR Dupa prima samponare senzatia de par mai bogat este palpabila. Dupa cinci samponari efectul este cumulativ, iar parul are mai mult volum, samponare dupa samponare.

BALSAMUL DENSIFICATOR Textura sa se topeste permitand raspandirea uniforma, de la radacini spre varfuri, datorita unei formule ultra-lejere, creata pentru parul lung si subtire. Formula sa este completata de un agent delicat care descurca parul si agenti care hranesc si ofera elasticitate parului din ce in ce mai vulnerabil atacurilor de zi cu zi.

MASCA DENSIFICATOARE
Textura lejera, sub forma de gel roz, cu o aroma delicioasa. Este imbogatita cu un ulei uscat, o ceramida restructuranta si o ceara speciala. Formula sa trateaza fibra capilara, fara sa o faca moale, insa lasand senzatia de curat la atingere, senzatie care persista. Este o combinatie perfecta de ingrediente active care redau volumul parului lipsit de textura.

* Auto-evaluare de catre 245 de femei

** Teste instrumentale dupa aplicari ale samponului si balsamului

 

 


Fibralogy Elseve L Oreal parul subtire fibralogy elseve Filloxane fibra capilara fashionandbeauty
 


« Articol precedent: Poti purta si tu bijuteriile de la Globurile de Aur! Articol urmator: Noile colectii de iarna Marks & Spencer »