PressCenter Cu ocazia aniversarii a 5 ani, AFI Palace Cotroceni va gazdui pentru prima oara in Romania Festivalul LEGO®

Pe 1 decembrie, AFI Palace Cotroceni sarbatoreste 5 ani pe piata din Romania. Cu ocazia aniversarii, vor fi organizate o serie de activitati si evenimente, principala atractie fiind aducerea Festivalului LEGO® pentru prima oara in Romania, incepand cu data de 9 noiembrie 2014.
In incinta AFI Palace Cotroceni, vizitatorii se vor putea bucura de zecile de figurine 3D, construite din peste 1.700 de piese LEGO. Printre acestea se vor numara personaje celebre precum Darth Vader din Star Wars, Captain Rex, McQueen, Oliva, Woody, Matrioshka, Camel, Cragger si multe alte constructii fascinante.
Figurinele Lego 3D, ce urmeaza sa fie amplasate pe coridoarele principale ale centrului comercial, cantaresc aproape 2 tone, iar realizarea lor a insumat peste 2.500 de ore petrecute la imbinarea pieselor.
„Inca din momentul deschiderii ne-am propus sa reinventam experienta de shopping si distractie in Bucuresti, oferindu-le clientilor nostri cel mai bun mix de optiuni dedicate modei, frumusetii, petrecerii timpului liber si nu numai. Aducerea unor branduri si activitati in premiera in Romania reprezinta unul dintre pilonii pe care ne bazam si ne bucuram sa vedem ca un numar atat de mare de vizitatori raspunde cu entuziasm propunerilor noastre. Vom continua sa investim in obtinerea celei mai frumoase atmosfere dintr-un centru comercial, pentru a oferi celor care ne trec pragul o experienta de neuitat”, a declarat Aura Dinu, Marketing Director AFI Palace Malls Division.

In cei 5 ani, AFI Palace Cotroceni si-a mentinut pozitia de lider, oferindu-le clientilor cele mai spec¬taculoase experiente : primul IMAX din Romania, primul Roller Coaster dintr-un mall, cel mai mare patinoar aflat in interiorul unui centru comercial sau prima arena de laser tag din tara, alaturi de sute de branduri cunoscute in toata lumea.
Surprizele organizate cu ocazia aniversarii de 5 ani nu se vor opri aici. Pana la ziua aniversara din 1 de¬cembrie inclusiv, vizitatorii centrului comercial vor putea castiga o serie de premii surpriza, se vor putea inscrie in tombola aniversara cu mii de premii si vor putea participa la evenimentele organizate special pentru ei.
Sub sloganul „Constelatia experietelor tale”, AFI isi asteapta clientii in aceasta perioada cu o atmosfera festiva si promite un program de distractie inedit.
Pentru mai multe informa?ii despre nouta?ile din AFI Palace Cotroceni pute?i accesa pagina de web www.aficotroceni.ro sau pagina oficiala de Facebook AFI Palace Cotroceni.

 

 


AFI Palace Cotroceni festivalul lego aniversare evenimente
 


« Articol precedent: „Biblia” – ecranizarea celei mai cunoscute povesti din istorie, in exclusivitate pe HISTORY® Articol urmator: Electrolux lanseaza primul aspirator din clasa energetica AAAA de pe piata de electrocasnice: UltraOne Quattro »