PressCenter curs decorator floral atelierele ilbah Cursul de decorator floral te va invata sa privesti altfel florile!

Vrei sa deprinzi cunostintele necesare realizarii aranjamentelor florale conform regulilor estetice consacrate ?

Poti atinge acest obiectiv inscriindu-te la cursul de Decorator Floral organizat de Atelierele Ilbah !

In cadrul cursului de decorator floral vei invata sa privesti un aranjament floral nu ca pe un obiect decorativ, ci ca pe o adevarata opera de arta. Folosind tehnicile potrivite si regulile estetice consacrate (culoare, textura, proportie), decoratorul floral trebuie sa compuna de fapt povestea din spatele aranjamentului floral, fara de care parfumul si muzicalitatea acestuia nu ar avea sens. Florile sunt capabile sa transmita emotii si sentimente; ele nu se ofera niciodata la intamplare.

Vrei sa devii regizorul din spatele povestii florilor? Urmand cursul de Decorator Floral la Atelierele ILBAH vei putea deprinde toate cunostintele necesare realizarii aranjamentelor florale la nivel de arta. Arhitectul Cristina Popovici va fi indrumatorul tau in acest domeniu minunat si va avea grija sa transmita mai departe cu drag secretele si tehnicile deprinse in cei peste 7 ani de experienta in cadrul atelierului propriu pe care il detine: Petals Atelier Floral.

De-a lungul cursului vei fi surprins cu invitati speciali, care au facut cariera in domeniul florilor. Dintre acestia o putem aminti pe celebra Sanda LAZUR, care va sustine cateva lectii introductive despre arta traditionala japoneza IKEBANA, sau chiar pe lectorul univ. Dr. Sorina Petra, cu care vei face o incursiune chiar prin serele moderne ale Facultatii de Horticultura din Bucuresti.

Inconjoara-te de culoare nu numai pentru a decora spatiul in care traiesti, ci si pentru a-ti imbunatati starea de spirit, sanatatea, sau starea de bine pe care florile ti-o transmit. Inconjoara-te de natura, pentru ca fiecare dintre noi suntem precum o floare: unici, frumosi si plini de viata!

In urma absolvirii acestui curs, participantul va putea sa profesezi meseria de decorator floral, obtinand o diploma acreditata de Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei (prin ANC), recunoscuta national si international.

Pentru detalii sau inscrieri la cursul de Design floral intrati pe: http://www.ateliereleilbah.ro/cursuri/curs-decorator-floral/, sau sunati la 0729373342.

 

 


decorator floral curs decorator flori aranjament floral arhitect cristina popovici
 


« Articol precedent: Invitatie gratuita eveniment lansare oficiala revista "10beneficii" Articol urmator: Daca ai o pasiune pentru decor inscrie-te la cursul de Design Interior! »