PressCenter Cursuri pe alese la artcademy Cursuri pe alese la artcademy
Din luna februarie, artcademy fashion business school ofera tuturor celor interesati de mecanismele unui business de moda posibilitatea de a alege cursurile pe care sa le urmeze din cadrul programului oferit in Rominia de CODECS si MODE 'SPE Paris (L'Institut Superieur Specialise de la Mode din Paris).
Astfel, oricine este interesat de un curs anume din cadrul artcademy se poate inscrie de-acum inainte numai la cursul respectiv, fara a fi nevoit sa urmeze intreg programul scolii. Pentru un weekend, ei vor impartasi experienta cursantilor programului artcademy - participarea la cursuri sustinute de lectorii MOD'SPE Paris, acces la materialele de studiu, posibilitatea de a se implica în activitati practice si analizarea unor studii de caz.

Cursurile artcademy se desfasoara in limba engleza (nivel mediu), in fiecare weekend, de vineri pana duminica (vineri de la 17:00 - 21:00 iar sambata si duminica de la 09:00 - 18:00). Participarea la un curs de weekend costa 290 euro + TVA, iar persoanele care se Inscriu la 3 cursuri primesc bonus participarea gratuita la un al patrulea curs, la alegere, din programa artcademy pentru aceasta serie.

Pentru informatii si inscrieri va rugam sa ne contactati la office@artcademy.ro sau la numerele de telefon : 021-252.51.82/83/84. Numarul de locuri este limitat.
 

 


 


« Articol precedent: Cel de-al 11-lea magazin IL PASSO se deschide la Craiova Articol urmator: ECCO Walk in Style »