PressCenter nivea creme care gel de dus Cutiuta albastra de crema NIVEA Creme ia o noua forma: NIVEA Creme Care - gel de dus

Pentru ca de-a lungul anilor, NIVEA Creme a inspirat oamenii de pretutindeni sa isi creeze propriile ritualuri de ingrijire, astazi, cutiuta albastra de la NIVEA se transforma intr-o crema de dus pentru ingrijire delicata si hidratare eficienta: NIVEA Creme Care.

Cea mai populara crema a tuturor timpurilor, prezenta in aproape orice familie, vine astfel in baia ta sub forma celui mai hranitor gel de dus.

Privind in urma, NIVEA Creme si-a pastrat semnificatia si popularitatea dincolo de orice tendinte si schimbari. Cu o formula de baza ramasa aproape neschimbata, NIVEA Creme este tolerata chiar si de pielea sensibila, datorita ingredientelor foarte blande din compozitia cremei si lipsei de conservanti. Ea ajuta la mentinerea barierei naturale de protectie a pielii careia ii confera suplete si catifelare.

Noul gel de dus, NIVEA Creme Care imprumuta proprietatile celebrei creme si vine cu o formula de ingrijire delicata cu pro-vitamina B5 si uleiuri nutritive ce curata si hraneste pielea.

Cu mirosul inconfunabil al NIVEA Creme, un amestec de bergamota, portocala, lavanda, trandafiri, liliac si lacramioare, noul gel de dus NIVEA Creme Care, iti va aduce aminte de momentele copilariei la fiecare spalare.NIvea Creme Care

Descopera cu NIVEA Creme Care cel mai hranitor gel de dus de la NIVEA si bucura-te de cea mai delicata ingrijire!

NIVEA Creme Care gel de dus, pret recomandat: 11.38 Lei; 250ml. Produsul este disponibil si in variantele 500ml si 750ml.

 

 


crema nivea nivea creme nivea creme care gel de dus
 


« Articol precedent: 1.000 liceeni cu un pas mai in fata - BookLand Evolution Articol urmator: Tendinte ale noului sezon pentru parul tau? Stralucire de diamant »