PressCenter DE ST. PATRICK’S DAY, FANII GUINNESS DEVIN IRLANDEZI PENTRU O ZI

In cele 125 de locatii partenere la nivel national, Guinness dezvolta o campanie inedita, prin care aduce spiritul veritabil al Irlandei in Romania. Guinness considera ca, de St. Patrick’s Day, oricine poate deveni irlandez, sarbatorind ca un adevarat cetatean al tarii trifoiului. Astfel, toti cei care cumpara un pint de Guinness in puburile partenere au posibilitatea de a castiga instant unul din cele peste 15.000 premii, precum si ocazia de a-si face propriul „act de identitate” irlandez.
Campania incepe pe 14 martie, in locatiile partenere din 40 de orase, printre care Brasov, Sibiu, Ploiesti, Constanta, Cluj-Napoca, Iasi, Timisoara, Oradea, Craiova si Bucuresti. In plus, celor care vor fi surprinsi de echipa Guinness consumand un pint li se va realiza o poza de identificare si li se va genera, printr-o aplicatie speciala, un nume irlandez corespondent numelui original romanesc. Cartea de identitate va fi printata pe loc si inmanata noului posesor, care devine astfel cetatean irlandez in noaptea de St. Patrick.
Astfel, in acest weekend, toti iubitorii de Guinness sunt invitati sa ciocneasca pinturile de bere in cinstea lui St. Patrick si sa celebreze prietenia si buna dispozitie, petrecand ca niste adevarati irlandezi!
Pentru a afla mai multe detalii despre evenimentele si activarile care vor avea loc in locatiile partenere, cei interesati sunt invitati sa urmareasca pagina de Facebook Guinness Romania.
St. Patrick’s Day este Ziua Na?ionala a Irlandei si cea mai cunoscuta zi din intreaga lume dedicata unui sfant. La nivel global, milioane de oameni celebreaza an de an St. Patrick’s Day alaturi de irlandezi. Pe 17 martie, paharele de bere Guinness sunt ciocnite in cadrul miilor de petreceri si parade stradale, ce au ca simboluri spiridusii irlandezi si trifoiul cu patru foi.
Cu toate acestea, sarbatoarea de St. Patrick’s Day isi are originile in Statele Unite ale Americii si nu in Irlanda, debutand pe 17 martie 1762, la New York, cu parada soldatilor irlandezi din armata britanica. De atunci, aceasta serbare populara a ajuns sa fie celebrata peste tot in lume, aducand milioane de oameni impreuna an de an.
Despre Guinness
Guinness este o bere premium, cu o aroma unica de orz prajit si caramel, care ii da o nota distincta. Berea Guinness este produsa in 49 de tari si savurata in peste 150, pana in Barbados, Nigeria si Indonezia. Beraria din St. James’s Gate (Dublin), construita de Arthur Guinness in 1759, a devenit un simbol celebru, avand la baza valori puternice precum excelenta, inovatia si spiritul filantropic.
URBB, compania in portofoliul careia se afla berea Guinness in Romania, este unul dintre cei mai mari producatori de bauturi de pe piata locala, fiind prezent atat pe piata berii, cat si pe cea a bauturilor racoritoare si a apelor minerale. Portofoliul companiei cuprinde exclusiv marci premium: Tuborg, Holsten, Carlsberg, Skol, Guinness, Kilkenny, Granini si Bilbor.
Povestea berii Guinness
De mai bine de 250 de ani, berea Guinness este unul dintre cele mai faimoase simboluri ale culturii irlandeze. Inca din 1759, reteta unica a lui Arthur Guinness a adus consumatorilor din intreaga lume una dintre cele mai fine experiente ale consumului de bere.
Guinness este un simbol global preferat de numerosi cunoscatori fini de bere, avand in spate una dintre cele mai lungi si vii istorii. Traditia si mostenirea irlandeza sunt elementele ce dau gustul inegalabil al acestui sortiment de bere neagra. Stilul si personalitatea Guinness provin din metoda de fabricare complexa care presupune prepararea si folosirea celor mai rafinate ingrediente naturale intr-un proces steril de inalta tehnologie:
• Vechea traditie de prajire a orzului ofera nuanta speciala a rubiniului inchis si da caracterul unic al gustului;
• Berarii Guinness folosesc o cantitate dubla de hamei, pentru o aroma bogata, iar prospetimea ingredientelor este captata de soiul de drojdie specific, care asigura o fermentare completa, plina de savoare;
• Legendarul proces de maturare face ca "Guinness sa fie Guinness", o bere unica, cu o eleganta aparte;
• Guinness se distinge prin spuma spectaculoasa ce ofera consistenta produsului.

Poate cel mai important lucru, unicitatea berii, este data de mostenirea unei arte traditionale a berarilor, a maiestriei si a pasiunii acestora.

 

 


Guinness St. Patrick's Day bere Irlanda Sir Arthur Guinness
 


« Articol precedent: Sun Plaza Shopping Center prezinta doua noi magazine de renume international: Salamander si Bijou Brigitte Articol urmator: A+E NETWORKS® UK CONTINUA EXPANSIUNEA IN ROMANIA PRIN ROMTELECOM SI NEXTGEN »