PressCenter Deby Debo - chic parizian la FashionLab.ro Deby Debo - chic parizian la FashionLab.ro
Bucuresti, 15 aprilie 2011

Chic fara de efort, atitudine je m'en fiche - purul stil frantuzesc captat in piese vestimentare lejere, smart casual si feminine. Sub aceste declaratii de stil ni se prezinta colectia primavara vara 2011 cu iz parizian, semnata Deby Debo.

Deby Debo este unul dintre brandurile exclusive din portofoliul magazinului online www.fashionlab.ro, fiind al doilea sezon in care piesele brandului francez devin disponibile in Romania.

Propunerea lui David Page, designerul din spatele numelui brandului, merge pe linia unui look romantic, feminin, in care detaliile si cromatica dau un aer tineresc si proaspat.

In ceea ce priveste tendintele sezonului, Deby Debo mizeaza pe doua dintre cele mai puternice: 70s si Lady Look.

Salopetele sunt piesele cheie desprinse din liniile anilor 70. Atat in varianta maxi si fluida, dar si scurta, brandul francez le-a exploatat utilitatea facandu-le perfecte pentru o zi de vara.
Lady look este intocmai acel chic fara efort, ce tine de detaliile piesei vestimentare dar si de atitudinea femeii ce poarta haina. Lady Deby Debo va purta rochii maxi cu imprimeuri florale sau scurte din voal sau fuste mini cu volane multiple, atat in outfit-uri de zi, dar si in cele de seara, cu mici artificii stilistice.

Volane, inserti din dantela, broderii discrete si o paleta cromatica pudrata - de la nuante de roz si bej prafuit, pana la turquoise estompat -sunt detalii ce ne transpun in atmosfera unei petreceri estivale continue, chiar in mijlocul metropolei.

DESPRE DEBY DEBO
Marca pariziana Deby Debo, a luat fiinta in anul 1996, la initiativa lui Cedric si Deborah Allouche, iar ulterior David Page s-a alaturat echipei, reusind sa introduca conceptul in magazinele multibrand si mai mult decat atat sa deschida patru boutique-uri proprii in Paris.

La ora actuala Deby Debo poate fi intalnit in peste 40 de tari, iar din sezonul toamna iarna 2010/2011 si in Romania prin Fashionlab.ro.
Contact:
Mihaela Nicolae
0725.339.150; 0771.230.625
office@fashionlab.ro
 

 


 


« Articol precedent: Quartz roz pentru armonie emotionala Articol urmator: Activit Imuno Forte Un antigripal eficace Fara reactii adverse si ace! »