PressCenter Cadouri NIVEA MEN Descopera cadourile NIVEA MEN special create pentru barbati!

Unul dintre cele mai frumoase momente din an se apropie, iar in asteptarea sarbatorilor de iarna, ne gandim la micile daruri personale si surprizele prin care am putea sa ii surprindem pe cei apropiati. Daca in cazul prietenelor, surorii sau al mamei o discutie ca “intre fete” va aduce rapid un raspuns, in cazul barbatilor lucrurile se complica. Activi sau mai putini activi, barbieriti sau cu un look neglijent studiat, cu o piele normala sau sensibila barbatii au nevoie de o ingrijire specifica.

De sarbatori NIVEA MEN iti propune cateva cadouri special create pentru barbati astfel ca tu sa poti sa-i aduci zambetul pe buze barbatului din viata ta:

I.Ingrijirea autentica pentru barbati

Cadoul NIVEA MEN Original
De sarbatori NIVEA MEN aduce barbatilor ingrijirea autentica indiferent de situatiile in care te vei regasi. Pentru ca un barbierit eficient foloseste gelul pentru ras NIVEA MEN Original ce permite o alunecare usoara a lamei de ras. After shave balsamul NIVEA MEN Original cu o formula speciala cu Aloe Vera, vitamina E si provitamina B5 ofera o hidratare intensa, stimuland regenerarea pielii in profunzime, in timp ce deodorantul Fresh Active roll-on asigura o protectie eficienta impotriva transpiratiei si o senzatie de prospetime.

Pachetul contine:
1.NIVEA MEN Original After Shave Balsam, 100 ml
2.NIVEA MEN Original Gel pentru ras, 200 ml
3.NIVEA MEN Fresh Active Deo roll-on, 50 ml

Pret NIVEA MEN Original : 48.59 Lei

Cadou NIVEA MEN Original

II.Ingrijire eficienta pentru barbatii cu pielea sensibila

Cadoul NIVEA MEN Sensitive
Pentru barbatii cu pielea sensibila NIVEA MEN a creat special gama de produse NIVEA MEN Sensitive, care calmeaza pielea iritata dupa barbierit si reduce sensibilitatea in timp a pielii datorita formulei speciale imbogatita cu Extract de Musetel, Vitamina E si Provitamina B5. Deodorantul Invisible for Black&White Power ofera protectie eficienta impotriva transpiratiei si protejeaza impotriva aparitiei urmelor albe pe hainele negre si a petelor galbene pe hainele albe.

Pachetul contine:
1.NIVEA MEN Sensitive After Shave Balsam, 100 ml
2.NIVEA MEN Sensitive Gel pentru ras, 200 ml
3.NIVEA MEN Invisible for Black&White Power Deo roll-on, 50 ml

Pret NIVEA MEN Sensitive: 48.59 RON

Cadou NIVEA MEN Sensitive

III. Ingrijire de baza, pentru ca....TOTUL INCEPE CU TINE

Cadoul NIVEA MEN Cool si Cadoul NIVEA MEN Power
Fie ca este vorba despre produse care protejeaza impotriva transpiratiei, produse destinate ingrijirii pielii dupa barbierit sau ingrijirii parului, barbatii se bazeaza pe eficienta maxima, care ii face sa se simta bine in pielea lor. Cadourile NIVEA MEN Personal Care Cool si Personal Care Power ofera ingrijire de baza in fiecare zi.

Cadoul Personal Care Cool contine:
1.NIVEA MEN Cool Kick Gel pentru ras, 200 ml
2.NIVEA MEN Cool sampon anti-matreata, 250 ml
3.NIVEA MEN Cool Kick Deo roll-on, 50 ml

Pret NIVEA MEN Cool: 30.11 RON

Cadou NIVEA Cool

Cadoul Personal Care Power contine:
1.NIVEA MEN Power sampon anti-matreata, 250 ml
2.NIVEA MEN Invisible for Black&White Power Deo spray, 150 ml

Pret recomandat: 21.56 RON

Cadou NIVEA MEN Power

Pentru mai multe informatii acesati www.niveamen.ro.

 

 


cadourile NIVEA MEN NIVEA MEN cadouri pentru barbati cadouri craciun fashion and beauty
 


« Articol precedent: Cele mai dorite cadouri pentru un start excelent in 2014! Articol urmator: De sarbatori fiecare casa traieste un moment NIVEA! »