PressCenter Descopera colectiile de bijuterie contemporana ale anului 2013 la Autor 9 Descopera colectiile de bijuterie contemporana ale anului 2013 la Autor #9

Ne bucuram sa va invitam la Autor #9, primul si cel mai mare targ de bijuterie contemporana din Romania, pe 20 si 21 aprilie, la Sala Dalles din Bucuresti.

La editia de primavara, designerii vor prezenta noile colectii de bijuterie contemporana ale anului 2013. Cincizeci de linii noi, pregatite cu ocazia targului Autor si prezentate in premiera, va asteapta sa le descoperiti.

O adevarata Mecca pentru pasionatul de bijuterie contemporana, Autor sarbatoreste intrarea in al cincilea an de existenta prin initierea unei noi sectiuni, rezervate bijuteriei europene. in afara numelor consacrate si a noilor aparitiilor autohtone, veti descoperi bijuteria unor designeri recunoscuti din Belgia si Bulgaria. Doua tari atat de diferite care ne aduc trei talente cu perspective aparte.

In timp ce, la parter, 50 de nume vor expune colectii nemaivazute pana acum, la etaj va pregatim o zona speciala de design de obiect, o completare fireasca pentru ceea ce inseamna expunerea si prezentarea bijuteriei contemporane.

www.dautor.ro
20 - 21 aprilie 2013?
Sala Dalles
Va asteptam cu drag!
Autor

 

 


autor 9 bijuterie contemporana design bijuterie targul AUTOR Dalles
 


« Articol precedent: Dove iti demonstreaza ca esti mult mai frumoasa decat crezi - Campania „Dove Real Beauty Sketches” subliniaza diferenta majora dintre imaginea de sine si perceptia celorlalti despre tine - Articol urmator: Hydracreme »