PressCenter Nivea Diamond Gloss Descopera gama NIVEA Diamond Gloss - pentru un par cu sclipiri de diamant!

Daca diamantele sunt cele mai bune prietene ale unei femei, imagineaza-ti pentru cateva secunde cum ar fi sa porti mereu cu tine stralucirea lor inconfundabila. Si nu ne referim doar la bijuterii de diamant care sa-ti complimenteze tinutele, ci la intregirea frumusetii tale naturale cu un strop de stralucire data de o ingrijire adecvata.

Acum parul cu stralucire de diamant nu mai este doar un exercitiu de imaginatie. Cu gama de sampoane si styling NIVEA Diamond Gloss parul tern capata un efect de stralucire de diamant!

Formula imbunatatita cu particule fine de diamant si Keratina Lichida actioneaza eficient la nivelul firului de par conferindu-i un aspect frumos si sanatos. Cu o textura perlata, samponul NIVEA Diamond Gloss ingrijeste delicat, netezind suprafata firului de par pentru a intensifica efectul de stralucire. Astfel, parul lipsit de stralucire capata reflexii de diamant.

Pentru o ingrijre completa a parului, foloseste si balsamul NIVEA Diamond Gloss. Intensifica efectul de stralucire si lasa parul matasos, usor de pieptanat.
Pret sampon, balsam: 12,96 lei fiecare

NIVEA Diamond Volume
Noua extensie de gama pentru parul subtire si lipsit de stralucire
Pentru ca nu doar parul normal se confrunta cu problema lipsei de stralucire, ci si parul subtire, lipsit de vitalitate. NIVEA a creat special noua gama NIVEA Diamond Volume ce reda stralucirea parului subtire, fara a-l incarca.

Formula usoara, transparenta si fara siliconi a samponului NIVEA Diamond Volume reda frumusetea parului fara a-l incarca, oferindu-i in acelasi timp stralucire si volum. Balsamul NIVEA Diamond Volume are de asemenea o formula usoara, care ingrijeste si intareste firul de par asigurandu-i stralucirea in toate fatetele sale.
Pret sampon, balsam: 12,96 lei fiecare

Fie ca ai parul tern si uscat, sau subtire si fara volum, gamele NIVEA Diamond Gloss si Diamond Volume iti ofera senzatia unui par suplu si matasos, cu stralucire de durata! Sezonul rece se anunta plin de stralucire, iar parul tau arata la fel de bine precum se simte.

 

 


NIVEA Diamond Gloss nivea par diamant diamante par subtire sampon balsam fashion and beauty
 


« Articol precedent: NIVEA deschide primul beauty corner personal din tara Articol urmator: Designul intalneste digitalul la Internet & Mobile World 2013 »