PressCenter Atelierele ILBAH Descopera si cultiva-ti pasiunea la cursurile de la Atelierele ILBAH!

Zilnic alergam de la un proiect la altul sau de la o programare la alta si nu gasim suficient timp pentru noi si pasiunile noastre. Noi stim ca hobby-urile sunt destul de importante si ne pot influenta cariera, de aceea am infiintat o scoala dedicata oamenilor pasionati de dezvoltarea lor personala si profesionala, un loc care atrage oameni dornici de a invata si experimenta.

Ne numim Atelierele ILBAH si am invatat cum sa construim viitorul cu pasiune si daruire si vrem sa impartasim si celorlalti interesati. De ce Ateliere? Pentru ca aici, la noi, toate cursurile se bazeaza foarte mult pe practica si proiecte interesante, ceea ce atrage oameni pasionati si implicati, cu simt artistic dezvoltat, creativi si valorosi.

Scoala Atelierele ILBAH a fost creata din dorinta de a promova un demers educational de calitate care sa asigure atingerea standardelor de invatare si promovare a valorilor. Cautam in permanenta sa aducem ceva nou, fie in stilul de a ii invata pe cei interesati, fie in modul de desfasurare a cursurilor sau in promovarea talentelor, de aceea apreciem cand oameni tineri si pasionati se implica in proiecte creative si inspirate.

Cursurile organizate la Atelierele ILBAH sunt destinate persoanelor care vor sa-si transforme hobby-ul in profesie, iar datorita faptului ca sunt interactive, participantii au ocazia sa puna in practica aptitudinile dobandite la cursuri.

Este cunoscut interesul doamnelor si domnisoarelor pentru frumos, iar multe dintre ele isi doresc sa inceapa o cariera ca hair stylist, make-up artist, cosmetician, nail artist si, chiar decorator florar sau designer vestimentar.

Atelierele ILBAH  - beauty

Atelierele ILBAH este locul unde se vine din placere, participantii sunt intampinati cu drag si beneficiaza de asistenta permanenta din partea echipei pe toata durata de pregatire dar si dupa finalizarea acesteia.

La Atelierele ILBAH suntem o echipa tanara si ne plac provocarile, de aceea am conceput un program care sa vina in ajutorul organizatorilor de evenimente, fiind totodata benefic cursantilor. Programul se numeste Atelierele Win-Win si prin el oferim suportul in cadrul organizarii evenimentelor de fashion si nu numai (prezentari de moda, shooting-uri , evenimente mondene etc). Prin Atelierele Win-Win vrem sa oferim sansa de afirmare celor care participa la cursurile noastre, pentru ca au posibilitatea sa vada, inca din timpul cursurilor, cum este sa lucrezi pentru un eveniment de proportii, in domeniul beauty and fashion. Eforturile noastre se reflecta in succesul si aprecierile primite de elevii nostri la diversele actiuni la care am participat, acestea fiind concursuri, actiuni caritabile, sedinte foto, prezentari de moda si chiar filmari.

Participarea la aceste evenimente reprezinta o experienta unica, putand inlocui timpul petrecut la practica in saloane sau showroomuri. In plus, cursantii sunt si mai motivati.

Trainerii nostri sunt adevarati profesionisti, cu cariere exceptionale, persoane implicate si daruite, disponibile sa transmita mai departe informatii, sfaturi si trucuri din meseriile lor.

Multe dintre cursurile organizate de Atelierele ILBAH sunt after-work, asta pentru ca o cariera exceptionala poate incepe ca un hobby. Ai putea urma cursurile de Frizer-Coafor-Manichiura-Pedichiura, Stilist protezist de unghii, Machior (Make-up artist), Cosmetician, Decorator floral si Design vestimentar intr-un mediu profesionist, dotat si utilat modern respectand toate standardele de calitate europene.

Fiecare curs se finalizeaza prin proiecte specifice, dar si examene in urma carora se va obtine o diploma recunoscuta de Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei, atat la nivel national cat si international in orice tara a Uniunii Europene. Astfel, absolventii cursurilor se vor putea angaja oriunde in Romania sau in tarile membre UE.

Pentru mai multe informatii legate de cursurile pe care le organizam si de trainerii nostri va rugam sa vizitati site-ul nostru www.ateliereleilbah.ro dar si pagina Atelierele ILBAH de Facebook unde puteti vedea si fotografii de la evenimentele la care am participat, dar si din timpul desfasurarii cursurilor.

design vestimentar - Atelierele Ilbah

Atelierele ILBAH cursuri cursuri afterwork diploma recunoscuta de ministerul muncii cursuri Atelierele ILBAH fashionandbeauty

« Articol precedent: Enrich Self Warming Treatment - caldura pentru parul tau Articol urmator: Fii stralucitoare! Poarta cerceii Angelinei Jolie! »