PressCenter despreSpa.ro lanseaza prima revista SPA & Wellness destinata consumatorilor de SPA

despreSpa.ro, Ghidul Wellness si SPA din Romania, a lansat prima Revista SPA & Wellness din Romania si Europa de Sud-Est, destinata iubitorilor de spa si tuturor persoanelor care doresc sa aiba acces la informatii de calitate cu privire la tratamentele spa disponibile pe piata, locatiile care prezinta facilitati de relaxare, precum si produsele recomandate pentru uz personal si/sau profesional.

Revista prezinta in detaliu cele mai noi terapii spa din lume, opiniile specialistilor din domeniu, facilitatile medicale din lumea spa, tratamentul revolutionar Liftingul Vampirilor (in articolul semnat de Dr. Dana Jianu), un studiu despre trendul Golf & SPA in Europa de Est, un articol complex despre masajele cu accesorii (pietre calde, boccelute, scoici etc.), dar si sfaturi usor de aplicat (dezvaluite de Andrei Simion) pentru cei care doresc sa se relaxeze la birou.
Regasim si un dosar despre traditii Chinezesti (Feng Shui, Chi Kung, sanatate prin pietrele de jad) si cum ne putem ameliora calitatea vietii extragand din Chinese Wellness „trucuri” si idei simple, dar cu efect major. Nu lipseste nici sectiunea despre SPA la masculin, dar si ultimele tendinte in machiajul SPA, prezentate de Mirela Paduraru.

Despre secretele imbinarii unui stil de viata sanatos cu un business de succes am dialogat cu doamna Camelia Sucu.
„In fiecare zi ne cautam echilibrul. Prin revista SPA & Wellness, ne propunem sa aducem relaxarea cu un pas mai aproape de toti cei care doresc sa faca o schimbare orientata spre echilibru in stilul lor de viata. Indiferent daca sunteti acasa sau la birou, daca aveti o <> sau o <>, implementand mici schimbari in stilul de viata, puteti obtine rezultate extraordinare. Am colaborat pentru acest prim numar al Revistei SPA & Wellness, cu numerosi specialisti in diverse domenii ale sanatatii si starii de bine. Ne-au prezentat, in cadrul articolului semnat de Cyndia Gulyas, opiniile lor despre un stil de viata ZEN, despre echilibru, despre importanta emotiilor pe care le traim si modul in care emotiile zilnice ne afecteaza sistemul imunitar. In revista veti regasi tehnici de mentinere a echilibrului, solutii de combatere a oboselii si stresului, toate aplicabile chiar si la birou. Recomandam centre spa in care ne-am simtit minunat, dar si tratamente spa care ne-au rasfatat toate simturile. Revista este axata strict pe wellness si spa, trend-uri care vor fi imbratisate de foarte multe persoane in cel mai scurt timp”, arata Ioana Marian, fondator si director general despreSpa.ro.
Proiectul lansat de despreSpa.ro este un demers unic in Romania, reprezentand prima initiativa care reuseste sa realizeze o sinteza a tuturor elementelor prezente in cadrul pietei autohtone de wellness si spa.
Pentru mai multe detalii, va rugam sa accesati: http://www.desprespa.ro/Publicatii-despreSpa.ro/Revista-SPA-si-Wellness-Romania

despreSpa.ro, portalul serviciilor si informatiilor SPA din Romania

Pentru cititorii persoane fizice si corporate, despreSpa.ro prezinta solutii de relaxare si mentinere a unei vieti echilibrate. Sunt descrise centrele spa si tratamentele spa si wellness care pot fi efectuate. Prin despreSpa.ro se pot face la orice ora programari online la toate centrele spa partenere si se pot achizitiona carduri SPA cadou. Pentru companii, exista programe wellness si spa adaptabile in functie de specificul fiecarui client corporate.
Pentru investitori si manageri, prin sectiunea SPA Business, despreSpa.ro ofera sprijin pe toate axele necesare in vederea informarii si dezvoltarii unui centru spa la standarde ridicate (prin articole de specialitate, consultanta, echipamente, educatie SPA si rubrici precum cariere in SPA, stiri spa internationale, targuri si expozitii locale si internationale). Totodata, este o platforma de networking, care reuneste cele mai importante nume in domeniu.

 

 


desprespa.ro spa revista produse welness
 


« Articol precedent: Epilat fara inflamatii Articol urmator: Picaturi de stralucire »