PressCenter Digital Luxury Forum - Bucuresti 8 decembrie 2011 Digital Luxury Forum - Bucuresti 8 decembrie 2011
Pe 8 decembrie 2011 in Bucuresti va avea loc prima editie a Digital Luxury Forum - primul eveniment de business din Romania care isi propune sa exploreze relatia dintre jucatorii de pe piata autohtona a luxului si media digitale (online, tv, retele mobile si panotaj multimedia).
Evenimentul este organizat de deLUXE-lifestyle in parteneriat cu Media Dog Patrol , avand ca partener strategic Restaurant Casa Mediterana, gazda evenimentului.

Digital Luxury Forum se va concentra pe modul in care brandurile evolueaza in cadrul ecosistemului digital, protejandu-si in acelasi timp esenta si bagajul ereditar al marcii. Agenda evenimentului va fi axata pe pozitionarea in mediul digital, fie ca vorbim de canale specializate, social media, publicatii online, e-commerce, f-commerce, video content, tv online, blogging etc.

Reanalizarea si reordonarea oportunitatilor oferite de dezvoltarea rapida din ultimii ani a comunicarii electronice devine cu atat mai stringenta cu cat criza financiara a reconfirmat si accelerat declinul mediilor traditionale. Masa rotunda va reuni reprezentanti de prim rang ai pietei de lux autohtone si regionale, jurnalisti specializati si analisti ai pietei, bloggeri si reprezentanti ai consumatorilor, reprezentanti ai agentiilor de publicitate.

Subiectele principale ce vor fi discutate in cadrul Digital Luxury Forum 2011:

- Ce este luxul in media digitale?
- Mediul online, de la showroom la strategii de comunicare
- Target reach: Selectarea publicului-tinta in retelele sociale.
- Forum, blog, portal - publicitate sau reprezentare?
- Falsul connaisseur si metodele de disimulare a publicitatii
- Aplicatii mobile
- Segmentare si monitorizare pentru TV Online
- Nisarea in programele de televiziune
- Cultura luxului - raspandirea si permanenta online a cunostintelor despre lux.

Programul complet si invitatii se vor regasi pe site-ul oficial al evenimentului: www.digitalluxuryforum.ro

Accesul la eveniment se face exclusiv pe baza de invitatie.

Pentru acreditari de presa si informatii suplimentare, va rugam contactati office [at] deluxe-lifestyle.ro sau telefonic la +40 746 566 713.

« Articol precedent: FRAMES OF STYLE, LA PRIMA EDITIE Articol urmator: Holiday Dance Workshop 2011 »