PressCenter Staccato Direct din capitala asiatica a modei, STACCATO - cel mai nou brand de pantofi din Romania

STACCATO, unul dintre cele mai cunoscute branduri de pantofi internationale, este de luna aceasta prezent si pe piata din Romania. Cu un spirit young si fresh, brandul originar din capitala asiatica a modei, Hong Kong, este sinonim cu chic-ul contemporan si este dedicat femeilor sofisticate si feminine. Primele doua magazine STACCATO din Romania au fost inaugurate in Bucuresti, in AFI Palace Cotroceni si in Iasi, in Palas Mall. Colectia STACCATO P/V 2012 este intitulata “Working Runway” si propune pantofi office, dar stralucitori si plini de stil. Predominantele colectiei sunt nuantele neon si materialele indraznete, modelele eye candy transformand orice purtare intr-o experienta cu stil.

Designerii STACCATO propun pentru aceasta vara o interpretare a celor mai importante trenduri ale sezonului si creaza o colectie cu accente minimale, imbinate cu motive etnice si exotice. Nomad Chic, Rebel Reborn sau Beauty Intelligence sunt doar cateva dintre cele mai importante tendinte ale celei mai recente colectii STACCATO. Tonurile de orange, verde si galben aprins si nuantele neon pun in evidenta silueta minimala a pantofilor si liniile indraznete ale acestora si sunt perfecte pentru tinutele vesele de vara. Dungile, bulinele si carourile sunt detalii cheie, pe care fashionistele le vor integra perfect in outfituri indraznete. Piesele de rezistenta ale colectiei sunt platformele si pantofii tip wedges, perfect pentru pantalonii ultra scurti, fustele mini sau rochiile maxi.

 

 


Staccato Working Runway colectie designeri fashionandbeauty
 


« Articol precedent: Tunsori 2013, intre creativitate si originalitate Articol urmator: Rochii de seara in modele exceptionale pentru un look plin de senzatie »