PressCenter Touch Distruge bacteriile cu Touch, distreaza-te si castiga premii!

Touch ti-a pregatit o super aplicatie de Facebook, unica in Romania. Intra pe pagina de Facebook Touch Antibacterial si descopera jocul-concurs interactiv care te provoaca la distractie de zile mari.

Intra in aplicatie, porneste camera video si distruge bacteriile folosind doar mainile si miscarile corpului. Apoi inscrie-te in concurs si poti castiga unul din sutele de premii puse in joc in cadrul extragerilor saptamanale.

Joaca de mai multe ori si aduni mai multe sanse in concurs. In plus daca ai achizitionat un sapun solid Touch, iti acordam extra 10 sanse in tragerile la sorti saptamanale.

Sapunul solid Touch (Made in Germany) distruge bacteriile, iti protejeaza intreaga familie si te premiaza!
Disponibil in trei variante: Clasic, Violet si Kids, sapunul Touch vine in ajutorul tau cu o formula antibacteriana ce elimina bacteriile. Aceasta formula este imbogatita si cu glicerina, pentru ca mainile tale sa fie curate si hidratate. Calitatea germana reprezinta garantia eficientei in lupta impotriva microbilor.

Touch sapun

Pret raft:
- Sapun solid Classic: 3.20 lei
- Sapun solid Violet: 3.20 lei
- Sapun solid Kids; 3.20 lei
Produse disponibile in supermarketuri si hypermarketuri.

Produsele Touch Antibacterial sunt disponibile in supermarketuri, dar si in hypermarketuri! Pentru noutati si sfaturi te asteptam pe http://www.facebook.com/Touch.antibacterial. Cauta si promotiile din magazine! Apollo Mod Distribution este unul dintre cei mai importanti importatori si distribuitori de produse cosmetice si de ingrijire din Romania, cu peste 850 de produse in portofoliu. www.apollomod.ro

 

 


touch bacterii castiga premii premii joc concurs sapun solid Touch
 


« Articol precedent: Beneficiaza de un interior deosebit de la Galeriile Noblesse, cadou de casa noua de la Ibiza Sol Residence Articol urmator: Exprima-ti personalitatea cu noua colectie Only For You! »