PressCenter Divertisment la cele mai mici detalii: AOC lanseaza monitorul WQHD de 27”

Cu o rezolutie WQHD de 2560 x 1440 pixeli si un timp de raspuns de numai 1 ms, modelul AOC Q2778VQE de 68,6 cm (27”) este potrivit pentru orice tip de activitate, de la jocuri solicitante, la vizionare de filme la o claritate deosebita. Chiar si utilizatorii din mediul business se bucura de beneficiile monitorului de 27”, atunci cand lucreaza cu aplicatii ce necesita mai multe ferestre deschise sau cand editeaza imagini cu rezolutie mare.

Claritate, viteza, dimensiuni impresionante
Noul monitor WQHD de la AOC, Q2778VQE, dispune de un panou TN de 68,6 cm (27”), cu un format al imaginii de 16:9, unghiuri largi de vizualizare (170° orizontal / 160° vertical) si o rezolutie de 2560 x 1440 pixeli. Astfel, pasionatii de gaming se pot bucura de imagini mai bogate in detalii, comparativ cu monitoarele standard Full HD. Mai mult, timpul de raspuns de numai 1 ms elimina efectul de ghosting, oferind utilizatorilor o experienta fara cusur. Monitorul include si un DisplayPort, ce permite un transfer rapid al datelor, chiar si in cazul imaginilor cu o rezolutie mare.

Utilizatorii din mediul profesional se pot bucura de un plus de productivitate, datorita numarului ridicat de pixeli de care dispune modelul Q2778VQE. Astfel, multiple aplicatii pot fi deschise si pot rula in acelasi timp, facilitand lucrul simultan pentru diferite sarcini. Multumita dimensiunii generoase a ecranului, de 68.6 cm (27”), continutul este suficient de mare pentru a fi recunoscut fara probleme. De asemenea, monitorul ofera un avantaj in timpul utilizarii aplicatiilor precum programele de design grafic, care sunt afisate la o rezolutie marita.

Fotografii pot aduce la viata imaginile, datorita detaliilor deosebite, si pot edita micile imperfectiuni, fara a fi nevoie sa mareasca imaginea la fel de mult ca in cazul ecranelor cu o rezolutie mai mica. Luminozitatea monitorului de 350 cd/m² face ca imaginile sau orice continut afisat sa fie chiar mai clar.

Versatilitate si eficienta
Pentru a oferi utilizatorilor mai multe optiuni pentru conectivitate, monitorul AOC Q2778VQE dispune de conectori DisplayPort, HDMI, DVI si D-Sub. Astfel, sunt eliminate potentialele probleme de conectare a consolelor de joc, dar si mai multe computere in acelasi timp.

Performanta monitorului nu afecteaza sustenabilitatea acestuia. Modelul AOC Q2778VQE beneficiaza de solutii software inteligente, precum Eco Mode si e-Saver, ce ajuta la reducerea consumului de energie. Aceste functii contribuie la indeplinirea celor mai stricte standarde de mediu, precum EnergyStar 6.0 si TCO 6.0.

Monitorul va fi disponibil incepand cu luna martie, la pretul recomandat de 1899 lei.

 

 


AOC monitor divertisment monitorul WQHD
 


« Articol precedent: Pregatirea organismului pentru primavara Articol urmator: Statia de calcat Optimo de la Tefal - Calcatul rufelor n-a fost niciodata mai simplu! »