PressCenter Doina Levintza va fi invitata de onoare la cea de-a 9-a editie AUTOR

Designerul Doina Levintza va fi invitatul de onoare la cea de-a IX-a editie AUTOR. Evenimentul va avea loc la sfarsitul acestei saptamani, sambata si duminica (20-21 Aprilie 2013), la Sala Dalles din centrul Capitalei. In cadrul targului, Doina Levintza va face un tur de forta si va viziona toate colectiile designerilor prezenti la eveniment. Bijuteriile care se vor bucura de aprecierea celebrei creatoare de costume vor purta eticheta “Recomandat de Doina Levintza”.

Peste 70 de designeri vor participa la cel mai asteptat eveniment al primaverii dedicat designului de bijuterie contemporana. Targul AUTOR va fi deschis publicului intre orele 11 si 20.

Doina Levintza s-a lansat in televiziune in calitate de creatoare de costume, iar in moda internationala s-a facut remarcata la un targ de la Paris, in anii '80. Nu se considera o creatoare de moda ci o creatoare de costume. A realizat decoruri si costume pentru numeroase piese de televiziune, spectacole muzicale TV, filme romanesti si internationale, costume pentru teatre din Anglia, Franta, Iugoslavia, Ungaria.

Incepand cu aceasta editie a Targului Autor, cele mai frumoase bijuterii vor provoca o reactie cu manifestare concreta – “AAA - Autor Awesome Award”. Jurizat la aceasta editie de catre Doina Levintza, David Sandu si Dan Piersinaru, premiul consta intr-un workshop la scoala de bijuterie contemporana Assamblage si un loc la cursul lui Mircea Savu, "Fotografia comerciala de produs", oferit de F64, precum si un spatiu de promovare pe site-ul Platformei Autor.

Targul AUTOR este un eveniment bianual cu o editie de primavara si o editie de toamna. Editia trecuta a avut loc pe 3 si 4 noiembrie si a inregistrat un numar record de peste 3000 de vizitatori. Pretul unui bilet de intrare va fi de 10 lei.

Eveniment organizat de Autor Bijuterie Contemporana
Sustinut de: Lenor
Cu sprijinul: Raffaello
Recomandat de: Europa Fm, Zile si Nopti
Parteneri Media: Radio 21, Smart Fm, Igloo, All Hollow, Marie Claire, Beau Monde, FashionandBeauty.ro, Designist.ro, Feeder.ro, Modernism.ro, 121.ro, bazavan.ro, Hotcity.ro, Le Boutique, Hipmag.ro, Sub25, Tataia

 

 


doina levintza AUTOR targul autor bijuterie contemporana scoala de bijuterie
 


« Articol precedent: In forma cu Valeriana Articol urmator: Meli Melo Paris lanseaza colectia Hollywood Dreams »