PressCenter Dorin Negrau la RFTB Dorin Negrau a expus la RFTB, primul targ profesionist din industria modei din Romania

Dupa ce a atins performanta de a fi inscris in cea mai importanta baza de date a buyerilor de fashion internationali, Dorin Negrau a expus si la Salonul RFTB - primul targ profesionist din industria modei din Romania, 3-5 aprilie 2014 incurajand si sustinand si evolutia acestei piete spre un sistem organizat profesionist in Romania.

Dorin Negrau este la ora actuala unul dintre cei mai bine cotati designeri romani. Cu prezente constante la targurile internationale de specialitate, creatiile sale au linii marcante de brand ce sunt deja usor recognoscibile. Lansarile constante de colectii din Romania cat si din strainatate i-au deschis noi piete de vanzare si distributie in magazine din Europa, America si Asia. Dorin Negrau are clienti in Maroc, Brazilia, Franta, Germania, Olanda, Rusia, Tarile Baltice si a participat la targuri de moda organizate la New York, Paris, Moscova, Düsseldorf si Arabia Saudita.

Pe langa activitatea sa bogata in domeniul modei, designerul Dorin Negrau nu a uitat totusi prima sa pasiune si reuseste sa combine cele doua directii sub forma unor produse de beauty cum sunt linia sa de dermato-cosmetice CLONA, dar si parfumul de lux pentru femei - Dorin Negrau “Pour femme”.

La Salonul RFTB, Dorin Negrau a expus intr-un stand situat pe linia designerilor romani, colectia sa pentru sezonul toamna/iarna 2014-2015 inregistrand un real succes in piata contractarilor din Romania.

In perioada 3-5 aprilie 2014 a avut loc a III-a editie a evenimentul Romania Fashion Trends and Brands-primul targ de contractari in industria modei din ROMANIA!

www.rftb.ro

dorin negrau RFTB industria modei moda lux parfum designer

« Articol precedent: Pregateste-ti garderoba pentru vara Articol urmator: Bucatari cu stele Michelin prezinta la EuroCucina cele mai noi inovatii din bucatarie de la Electrolux »