PressCenter Dove Powder Soft Dove Powder Soft o noua gama de deodorante antiperspirante cu o noua senzatie de catifelare

Dove crede ca fiecare femeie are dreptul la frumusete si fericire. Descopera noul deodorant Dove Powder Soft si bucura-te de protectie antiperspiranta eficienta si o noua senzatie de catifelare!

Dove este singurul deodorant antiperspirant cu ¼ crema hidratanta, care iti ofera o piele a subratului vizibil mai fina si catifelata, iar tu te simti increzatoare sa iti dezvalui pielea subratului!

Deodorantul Dove Powder Soft are un parfum feminin, creat impreuna cu parfumieri celebri pentru a-ti oferi o experienta senzoriala deosebita. Aromele de frezie si bujor, completate armonios de notele de ambra, lemn de santal si mosc, contureaza un parfum delicat si suav.

Pentru o piele fina a subratului si o senzatie de ingrijire si uscare rapida, imediat dupa aplicare, alege Dove Powder Soft:
o Deodorantul antiperspirant spray Dove Powder Soft cu 1/4 crema hidratanta si acorduri aromatice subtile de pudra iti protejeaza pielea delicata a subratului.
o Deodorantul antiperspirant stick Dove Powder Soft are o actiune intensa si indelungata de prevenire a transpiratiei datorita formei solide. In plus, ingredientele emoliente ingrijesc delicat pielea subratului.
o Deodorantul antiperspirant roll-on Dove Powder Soft iti ofera protectie antiperspiranta eficienta si se potriveste liniei subratului. In plus, e un accesoriu pe care il poti purta mereu cu tine.

Completeaza-ti ritualul de ingrijire cu noua gama de deodorante antiperspirante Dove Powder Soft si bucura-te de o piele fina si o senzatie de catifelare ce dureaza intreaga zi.

 

 


Dove Powder Soft deodorant antiperspirante piele crema hidratanta
 


« Articol precedent: Chef Foa aduce „street food" si „live cooking” in noul restaurant Stradale Articol urmator: Creeaza-ti propriul fototapet tensionat sau plafon imprimat cu ajutorul Madira Design si a tehnologiei elvetiene CLIPSO »