PressCenter Dragos Bucur joaca in Ride Along Un politist si jumatate Dragos Bucur a fost prezent la avanpremiera UN POLITIST SI JUMATATE / RIDE ALONG din Romania

Ieri, Dragos Bucur a fost prezent la Cinema City AFI Cotroceni, Bucuresti, la avanpremiera cu presa a filmului UN POLITIST SI JUMATATE/RIDE ALONG. Actorul roman deschide cea mai noua comedie de actiune din cinematografe cu scene pline de adrenalina alaturi de Ice Cube.

Kevin Hart si Ice Cube sunt protagonistii filmului UN POLITIST SI JUMaTATE/ RIDE ALONG, noua productie a regizorului si producatorului comediei-blockbuster Think Like a Man.

Pe scurt, UN POLITIST SI JUMATATE | RIDE ALONG:
Ride Along - Un politist si jumatate afisKevin Hart e un tip caruia-i turuie gura incontinuu si tine neaparat sa mearga macar o data in patrulare pe strazile din Atlanta cu fratele iubitei sale - Ice Cube - un politist caruia-i sare tandara foarte usor. Odata ce acesta accepta sa fie insotit de (probabil, spre disperarea lui) viitorul lui cumnat, cel din urma se vede nevoit sa faca tot posibilul sa supravietuiasca in cele mai nebunesti 24 de ore din viata lui.

In ultimii doi ani, agentul de paza de liceu Ben (Kevin Hart) a tot incercat sa-i dovedeasca lui James (Ice Cube), detectiv decorat din cadrul fortei de politie din Atlanta (APD), ca e mai mult decat un dependent de jocuri video care nu o merita pe sora lui James, Angela (Tika Sumpter). Cand Ben e, in sfarsit, acceptat la academia de politie, considera ca si-a castigat deja respectul politistului, si ca acesta ii va acorda binecuvantarea de a se insura cu Angela.

Convins ca asa o sa vada daca Ben e in stare sa aiba grija de sora lui, James il cheama in patrulare intr-o tura care ar trebui sa bage in sperieti orice incepator. Dar, cand noaptea ajung fata-n fata cu cei mai periculosi criminali din oras, James va descoperi ca, atunci cand ai gura mare e la fel de primejdios precum un glonte care goneste spre gura ta.

John Leguizamo si Laurence Fishburne se alatura distributiei acesei comedii de actiune regizate de Tim Story. Un politist si jumatate e produs de Will Packer (Think Like a Man), alaturi de Ice Cube, Matt Alvarez (Barbershop) si Larry Brezner (Good Morning, Vietnam).


UN POLITIST SI JUMATATE | RIDE ALONG
Gen: Comedie de actiune
Cu: Ice Cube, Kevin Hart, John Leguizamo, Dragos Bucur, Bruce McGill, Tika Sumpter, Bryan Callen and Laurence Fishburne
Regia: Tim Story
Scenariul: Greg Coolidge si Jason Mantzoukas si Phil Hay & Matt Manfredi
Story: Greg Coolidge
Producatori: Will Packer, Ice Cube, Matt Alvarez, Larry Brezner
Producatori executivi: Nicolas Stern, Ron Muhammad, Chris Bender, JC Spink
PREMIERA: 24 ianuarie 2014

 

 


dragos bucur ride along film ride along un politist si jumatate roimage fashionandbeauty
 


« Articol precedent: Keratina braziliana - calea catre un par intins Articol urmator: Cum protejezi tenul de frig? »