PressCenter Slip push-up LouLou E timpul sa-ti iei fesele push-up la plaja! Direct din Vogue Paris...

La implinirea unui an de existenta pe piata din Romania a inovatorilor chiloti cu fese push-up LouLou, producatorii vin cu o noua provocare: slipul cu fese push-up! La nivel mondial, moda a fost lansata de supermodelul Sasha Pivovarova pentru Vogue Paris, intr-un pictorial amplu, de zece pagini, pe o plaja salbatica.

Conceput in doua modele diferite (panty si boxer), acest articol de lenjerie intima poate reprezenta o solutie pentru toate femeile nemultumite de marimea, forma sau fermitatea posteriorul lor. Slipul cu fese push-up LouLou poate fi purtat atat la plaja, cat si in apa, deoarece materialul din care este confectionat se usuca foarte rapid, iar push-up-ul nu absoarbe apa. Compozitia push-up-ului (alta decat silicon sau burete) este unica in lume: are o aderenta aparte, fara sa necesite cusaturi de sustinere si nu absoarbe apa, ceea ce inseamna ca nu exista riscul ca, in timpul unei bai in mare, spre exemplu, chilotul sa devina mai greu si sa atarne sau sa se deplaseze inestetic. Toate acestea, pentru ca femeile sa-si elimine si cel mai mic complex si sa se poata bucura destinse de o vara minunata la mare.

Slipurile cu fese push-up pot fi achizitionate exclusiv de pe loulou.ro. In fotografii, cantareata Claudia Patrascanu poarta varianta boxer a slipului cu fese push-up LouLou, iar modelul MRA Alina Borcoteci, varianta panty.

 

 


fashion beauty slip fese push-up plaja vogue LouLou Sasha Pivovarova boxer chilot panty
 


« Articol precedent: Unul dintre cele mai mari magazine de tip outlet multibrand din tara – 1400 mp – se va deschide la Vitantis Shopping Center! Peste 10.000 produse de calitate, cu preturi incepand de la doar 2,9 lei! Articol urmator: BIEN SAVVY's Season Sales! »