PressCenter Electrolux a obtinut 5 premii in cadrul competitiei de design Red Dot 2014

Premiile Red Dot reprezinta una dintre cele mai prestigioase competitii de design de produs din lume. In acest an au fost inregistrate 1.816 de inscrieri din 53 de tari. Un juriu format din 40 de specialisti de renume mondial a evaluat produsele pe criterii de inovatie, functionalitate, ergonomie, durabilitate, precum si alte atribute-cheie.

Gama premium Electrolux thermaline M2M si Ergorapido au fost premiate in categoria “Best of the Best”, acesta fiind cel mai distins premiu acordat pentru design-ul inovator de produs.

„Este o mare onoare sa primim aceste premii Red Dot,” spune Lars Erikson, Head of Group Design al Electrolux. „Acestea reprezinta recunoastere a faptului ca reusim sa realizam produse atragatoare si inovatoare pe care consumatorii le folosesc cu placere zi de zi.”


Printre echipamentele Electrolux premiate s-au numarat urmatoarele:

Ergorapido (a treia generatie) —“Best of the Best”

Ergorapido este un aspirator 2-în-1, fara fir, elegant, care a schimbat obiceiurile casnice de curatare din intreaga lume. Datorita designului lui, aspiratorul se potriveste oricarui interior si poate fi depozitat la vedere, ceea ce-l face foarte accesibil oricand este nevoie de el. Peste 9 milioane de aspiratoare Ergorapido au fost achizitionate de la lansarea sa in 2004, acesta fiind unul dintre cele mai bine vandute aspiratoare din toate timpurile ale Grupului.

Declaratia juriului
Ergorapido are o silueta impresionanta. El reprezinta o evolutie a aspiratoarelor 2-în-1, cu detalii mai sofisticate. Datorita luminii LED eficiente, utilizatorii pot folosi aspiratorul intr-un mod eficient in toate colturile intunecate ale locuintei lor. Combinarea materialelor si forma sa zvelta ne-au convins. Este un produs lifestyle foarte atractiv.

Ultra One
Aspiratorul premium UltraOne are performante de curatare testate, de top, manevrabilitate superioara si este extrem de silentios.
Acesta a castigat Premiul de Design 2010 iF si Premiul German Plus X pentru „Cel mai bun produs al anului” în 2011.

Declaratia juriului

Tehnologia inovatoare si designul ergonomic, accentuate de culoarea portocalie distinctiva, sunt combinate in acest aspirator pentru a obtine o functionalitate optima.

Rapido
Rapido este primul aspirator de mana cu roti din industrie, care permite o curatare fara efort, protejand in acelasi timp mobilierul si podelele.

Declaratia juriului

Rapido captiveaza prin functiile sale bine concepute si extinse, care sunt reflectate in conceptul de design.

***
Electrolux este lider global pe piata electrocasnicelor de uz casnic, dezvoltate in colaborare cu utilizatorii profesionisti si gandite special pentru a intampina nevoile reale ale consumatorului. Compania ofera solutii inovatoare, proiectate cu grija, atat pentru uzul casnic, cat si pentru cel profesional - produse precum frigidere, masini de spalat vase, masini de spalat rufe, aragaze, aspiratoare, sisteme de aer conditionat si electrocasnice mici. Sub marci renumite ca Electrolux, AEG, Zanussi, Frigidaire si Electrolux Grand Cuisine, Grupul vinde in fiecare an mai mult de 50 de milioane de produse clientilor din pese 150 de piete. In 2013 Electrolux a inregistrat vanzari de circa 12.6 miliarde de euro, avand 61.000 de angajati.

Pentru informatii suplimentare despre Grupul Electrolux, accesati http://group.electrolux.com.

Pentru mai multe informatii despre Electrolux Romania, va rugam sa contactati: GolinHarris Bucuresti; Stefana Prozan – tel: 0758116588, e-mail: SProzan@golinharris.com.

 

 


Electrolux premii competitie design Red Dot 2014
 


« Articol precedent: Kathy si Paris Hilton vorbesc despre cea mai noua experienta de beauty Articol urmator: Spry cu scortisoara »