PressCenter Taste Festival Electrolux ii provoaca pe food bloggeri sa-si imagineze propriul stand culinar pentru Electrolux Taste Festival

Electrolux este partener oficial in cadrul unor festivaluri culinare renumite din Europa, impartasind secretele gatitului profesional alaturi de bucatarii-sef parteneri in orase precum Milano, Amsterdam, Dublin, Helsinki, Stockholm. In perioada 26-29 septembrie, unul dintre aceste evenimente gastronomice inedite va avea loc si la Roma. Cu aceasta ocazie, Electrolux Romania desfasoara o competitie pentru bloggerii culinari intitulata “Standul meu culinar pentru Electrolux Taste Festival”. Participantii la concurs vor avea sansa sa castige una dintre cele 3 excursii la Taste of Rome si alte premii culinare surpriza.

Pasionati de gust si savoare, food bloggerii au fost provocati sa gandeasca dincolo de procesul simplu de a pregati cele mai inedite retete si de a le posta pe blogurile proprii. Ei trebuie sa-si imagineze un intreg concept de decorare si promovare a propriului stand culinar in cadrul unui festival gastronomic la care ar avea posibilitatea sa-si prezinte deliciile culinare.

Concursul se desfasoara in perioada 12 august – 10 septembrie. Toti bloggerii inscrisi in proiect vor trebui sa posteze pe blogurile culinare articole care sa respecte tematica impusa in competitie. In perioada 26 august – 5 septembrie acestia isi vor pune in valoare creativitatea si imaginatia si vor incerca sa conceapa propriul stand culinar pentru Electrolux Taste Festival – de la muzica si decoratiuni, pana la alte elemente surpriza care le vor fi dezvaluite concurentilor pe parcurs. Cei care doresc sa-si promoveze ideile si in social media, pot folosi hashtag-ul dedicat, #ElectroluxTasteFestival.

La final, juriul va evalua articolele participante la concurs pe baza unor criterii stricte si va desemna 3 food bloggeri care vor merge la Taste of Rome. De asemenea, Electrolux va acorda participantilor si premii de consolare, constand in electrocasnice.

 

 


Taste Festival food bloggeri Electrolux partener oficial taste of Rome
 


« Articol precedent: Petrecere exclusiva Carlsberg in Mamaia, cu DJ Carlos Campos Articol urmator: Nioxin Scalp Treatment »