PressCenter Atelierele Ilbah Elena Arghir si Bianca Florea pe podium la Concursul International de Make-up – The New Talent 2015

Cele doua sunt proaspete absolvente ale cursurilor de machiaj Atelierele ILBAH si au avut rezultate spectaculoase in finala Concursului International de Machiaj – The New Talent din cadrul Make-up Fest 2015.

Make-up Fest 2015 se afla deja la a 3a editie, fiind o adevarata sarbatoare dedicata machiajului profesional. La eveniment au fost prezente companiile de top din Romania ce activeaza in industria machiajului si au fost organizate nenumarate demonstratii si concursuri.

Pe departe, cel mai asteptat moment al evenimentului a fost Finala Concursului International de Machiaj- THE NEW TALENT, care a reunit aproximativ 30 make-up artisti ce au concurat pentru unul din premii.

Mirela Vescan, Andreea Pop, Oxana Novacovici si Ana Maria Gorgonetu au compus juriul ce a avut complicata misiune de a premia doar 4 din cele 30 de concurente.
Elena Arghir si Bianca Florea (absolvente cursuri machiaj Atelierele ILBAH) au reusit sa se plieze foarte bine pe tema si sa realizeze niste machiaje demne de podium. Intregul concept a fost foarte bine gandit, iar ca rezultat al muncii depuse, acestea au reusit sa castige 2 din cele 4 premii puse in joc: Elena Arghir- Premiul II iar Bianca Florea- Premiul Special.

Curaj, ambitie, determinare si un strop de talent au fost ingredientele unei experiente de neuitat si de ce nu, o rampa foarte buna de lansare in lumea machiajului profesional.
Alaturi de Elena si Bianca au fost cei de la Atelierele ILBAH care au contribuit la pregatirea pentru eveniment:
- Mihaela Rotaru si Alina Serbu (traineri Cursuri Make-up Atelierele ILBAH) – Consultanta si indrumare Make-up
- Cristina Rosca (trainer Cursuri Hairstyle Atelierele ILBAH): Hairstyling-ul modelelor
- Natasha Maxim (trainer Cursuri Design Floral Atelierele ILBAH) – Accesorii florale pentru modele
- Hilda Monica (trainer Cursuri Stilism Atelierele ILBAH) – Consiliere Vestimentara si concept
- Mirela Diaconu (trainer Cursuri Design Vestimentar Atelierele ILBAH) – Realizarea tinutelor pentru concurs
- Dana Cimpoi (trainer Cursuri Nail Design Atelierele ILBAH)
- Elena Alexandroaia si Sabrina Ionescu - Modele

Felicitari tuturor celor implicati si le uram mult succes in continuare. Mai multe detalii despre cursurile Atelierele ILBAH – Centru de Calificare si Formare Profesionala, aici: www.ateliereleilbah.ro

Make-up Atelierele Ilbah Elena Arghir Bianca Florea Elena Arghir si Bianca Florea cursuri concursuri

« Articol precedent: De ce persoanele stresate risca sa ajunga infertile? Articol urmator: Daruieste bucurie cu pachetele de Sarbatori de la Colgate-Palmolive »