PressCenter Eubiotic EUBIOTIC® Sinbio sau cum sa iti imbunatatesti tranzitul intestinal lent in doar 7 zile

LabormedAlvogen, companie farmaceutica romaneasca, lanseaza EUBIOTIC® Sinbio, un supliment alimentar care contribuie la ameliorarea problemelor asociate tranzitului intestinal lent.

Tranzitul intestinal lent, balonarea, constipatia sunt probleme pe care le intalneste fiecare dintre noi, dar exista o metoda prin care acestea pot sa dispara foarte usor. EUBIOTIC® Sinbio este un supliment alimentar care reuseste sa inlature toate aceste probleme fara sa lase altele in urma. Incepand cu luna aprilie, EUBIOTIC® Sinbio este disponibil in farmaciile din toata tara.

Pentru a gasi o rezolvare la problemele de tranzit intestinal lent, trebuie mai intai sa intelegem ce le cauzeaza. Cea mai frecventa cauza de constipatie este dieta saraca in fibre alimentare si bogata in grasimi provenite din branza, oua si carne. De asemenea, consumul insuficient de lichide, lipsa de exercitiu fizic, schimbarile din viata de zi cu zi (graviditatea, inaintarea in varsta, calatoriile), sindromul intestinului iritabil, consumul excesiv al anumitor medicamente, pot cauza de asemenea probleme de constipatie.

EUBIOTIC® Sinbio este un sinbiotic, ceea ce inseamna ca are la baza o combinatie de probiotice si prebiotice, care ne sunt necesare in egala masura. Probioticele sunt microorganisme vii, ce au un impact pozitiv asupra organismului, ajutand la refacerea microflorei intestinale si la reechilibrarea tranzitului intestinal fiziologic. Prebioticele sunt tipuri complexe de amidon sau zaharuri din alimente care ajuta intestinul sa ofere conditii bune de viata pentru bacteriile “bune”. Prebioticele contribuie deci la crearea unui mediu sanatos in intestin.

EUBIOTIC® Sinbio imbunatateste tranzitul intestinal, fiind benefic in caz de constipatie. In plus, datorita probioticelor, EUBIOTIC® Sinbio ajuta organismul sa se apere impotriva microorganismelor daunatoare din intestin, microorganisme care ar putea provoca simptome digestive neplacute sau tulburari de tranzit intestinal.
Spre deosebire de laxativele traditionale, EUBIOTIC® Sinbio are o actiune naturala, fiziologica asupra florei intestinale, actioneaza asupra cauzei si nu da dependenta.

Pentru primele efecte, este recomandata o cura minima de 7-14 zile, timp in care trebuie administrate zilnic 1-2 plicuri de EUBIOTIC® Sinbio. Cu toate acestea, daca doriti sa va imbunatatiti pe termen lung tranzitul intestinal, durata optima de administrare la adulti este de 4-6 saptamani.

Despre LabormedAlvogen:
LabormedAlvogen a rezultat in urma preluarii producatorului roman de medicamente generice Labormed de catre grupul farmaceutic international Alvogen.

Prezenta pe piata farmaceutica din Romania de mai bine de 20 de ani, Labormed este o companie de renume si cu un istoric bogat in industria farmaceutica locala.
Din 2007, compania detine cea mai moderna fabrica de medicamente solide orale din Romania, primul site de productie de tip Greenfield din industria farmaceutica romaneasca. O investitie de 14 milioane de euro, unitatea de productie are o suprafata totala de 4000 mp si o capacitate de 140 de milioane de comprimate pe luna.
Labormed detine un portofoliu complex, alcatuit din peste 100 de medicamente generice moderne destinate indeosebi sistemului cardiovascular si sistemului nervos central si peste 50 de OTC-uri ca analgezice, vitamine, probiotice si medicamente impotriva racelii si a tusei. Avand excelente capacitati de cercetare si dezvoltare, cu laboratoare de bioechivalenta dotate la standarde internationale, compania a dezvoltat, pana in prezent, peste 50 de molecule generice.

in decembrie 2012 Labormed a devenit parte a Grupului Alvogen. Alvogen este o companie farmaceutica multinationala axata pe dezvoltarea, productia si comercializarea medicamentelor generice complexe. Compania este prezenta pe piata farmaceutica din Romania incepand cu anul 2010. Numarand aproximativ 2000 de angajati la nivel global, Alvogen isi desfasoara activitatea in peste 30 de tari din Europa, America de Nord si Asia si are peste 200 de produse farmaceutice in dezvoltare si in curs de inregistrare, cu o acoperire a principalelor arii terapeutice, inclusiv biosimilare.

Prin preluarea Labormed, Alvogen face un pas important catre obiectivul sau de a deveni o companie de top-10 in industria globala a medicamentelor generice. in urma achizitiei, atat Alvogen cat si Labormed vor beneficia de o crestere importanta a portofoliului de produse si a ariei geografice de acoperire.

LabormedAlvogen este centrul de excelenta al Grupului in Europa Centrala si de Est si serveste ca sediu central Alvogen in regiune. Biroul din Romania constituie baza de productie, cercetare – dezvoltare, vanzari si marketing pentru intreaga regiune.

EUBIOTIC tranzit intestinal tranzitul intestinal lent probiotice

« Articol precedent: Vara cu elan Articol urmator: AUTOR 11 - City break de bijuterie contemporana »